Boeken,  Tips

Tip: The Best of Me van Nicholas Sparks in Flair

flair1
We hebben deze super gave tip al eerder met jullie gedeeld, maar we konden het niet laten om jullie er nog een keer aan te herinneren! In de Flair kun je namelijk het gehele verhaal van The Best of Me van Nicholas Sparks lezen. Verdeeld over vier magazines en daardoor super leuk om te sparen.

In het voorjaar van 1984 vielen scholieren Amanda Collier en Dawson Cole als een blok voor elkaar. Hoewel ze volstrekte tegenpolen waren, leek hun liefde sterker dan de harde realiteit van hun levens in het kleine stadje Oriental, North Carolina. Maar in de zomer van hun laatste schooljaar werd het jonge stel uit elkaar gedreven door een ingrijpende gebeurtenis die hun levens in tegengestelde richtingen stuurde.

Vijfentwintig jaar later komen Amanda en Dawson terug naar Oriental voor de begrafenis van Tuck Hostetler, hun oude mentor. Tijdens dat ene weekend in hun geboorteplaats rakelen de ex-geliefden pijnlijke herinneringen op en realiseren ze zich dat de dromen uit hun schooltijd nooit zijn uitgekomen. Samen proberen ze uit te zoeken of hun verloren liefde sterk genoeg is om het verleden terug te draaien.

flair2
The Best of Me is echt een prachtig verhaal van Nicholas Sparks, net als veel andere verhalen van deze auteur. Daarom is het extra leuk dat je het boek gewoon in zijn geheel kunt lezen, verdeeld over vier uitgaves van Flair. Niet alleen leuk om als collector-item te sparen, ook leuk omdat je er nog heel veel ander leesmateriaal bij krijgt!

flair3
Inmiddels ligt alweer het derde magazine van Flair in de winkels waar een stuk van het verhaal in staat. Heb je nou de vorige twee tijdschriften gemist? Geen paniek! Je kunt via de site van Flair deze echt super makkelijk nabestellen. Zo kun je ze alsnog allemaal verzamelen. Halverwege volgende week ligt het vierde en laatste deel in de winkels, waarmee je het hele boek compleet hebt.

flair4
Wat deze actie extra leuk maakt, is dat je via social media samen met andere Nicholas Sparks liefhebbers dit boek kan bespreken door de hashtag #flairthebestofme te gebruiken. Super leuk ook om bijvoorbeeld met je vriendinnen dit boek tegelijk te lezen in de Flair en er met elkaar over te sparren! De Flair kost maar €3,50 en daarbij krijg je naast het deel van The Best of Me ook nog heel veel andere interessante verhalen en interviews. Volgende week ligt het vierde en laatste deel in de winkel om je collectie compleet te maken.

Spaar jij net als ons deze speciale uitgaves van Flair om The Best of Me te lezen? 

– In samenwerking met Flair 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *