Tips

Tip: leeslampje

 

leeslampje
Een leeslampje. Ik ben er al ontzettend lang naar op zoek. Mijn leeslampje moet namelijk aan erg veel eisen voldoen. Daarnaast wil ik graag dat hij érg budget is. Lastige keuze?


Leeslampje Action

Toen ik bij de action naar binnen liep om wat leuke notitieboekjes te kopen (verslaving!), kwam ik dit leuke lampje tegen! Voldeed hij aan mijn eisen? Nee, dat eigenlijk niet. Maar ik had er eigenlijk écht eentje nodig en besloot hem toch maar te kopen. Totdat ik mijn perfecte leeslampje heb gevonden kon dit een goed alternatief zijn.
Daarnaast was hij érg budget!

leeslampje<p data-wpview-marker=

Wat kan hij?
Het leeslampje is erg simpel. Er zit gewoon een ledlampje in, en je hoeft er zelf geen batterij in te stoppen. De aan en uit knop bovenop het lampje ging even stroef in het begin. Je moet hem iets verder doordrukken dan ik dacht, waardoor ik eerst dacht dat hij stuk was!
Het leeslampje kan je bevestigen aan je boek met een clipje. Hij blijft redelijk zitten, niet al te best.
Op de foto kan je zien hoe groot het clipje is. Ik vind het zelf erg handig omdat hij hierdoor wat steviger blijft zitten. Ik clip het leeslampje zelf op de achterkant van de kaft vast, zodat hij niet over de regels heen valt. (zoals je op de foto wél ziet).
Het lampje kan je makkelijk verbuigen, al kan je hem niet helemaal 100% op je eigen manier plaatsten. Het buigbare deel blijft niet geheel zitten en buigt vaak weer een beetje terug.
Het lampje geeft erg goed licht af en het is prima te doen in het donker.

Aanrader?
Ik vind dit lampje een erg goed alternatief als je even snel iets nodig hebt. Hij is erg goedkoop en doet wat hij moet doen. Voor deze prijs kan je hem eigenlijk niet laten liggen.
Ik ben tevreden en lees nu met plezier ’s nachts zonder dat ik mijn bed uit hoef om het licht weer aan en uit te doen!

Geen tijd om naar de action te gaan? Bestel een leeslampje dan via Bol.com Wellicht zit hier wat tussen voor je! 

 

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *