Boeken

Tip: lees The Best of Me in Flair!

flair-the-best-of-me

YAY! We hebben een leuke tip voor jullie. In de Flair kun je namelijk de komende vier weken het romantische verhaal The Best of Me van Nicholas Sparks lezen. Hoe leuk is dat? 

In het voorjaar van 1984 vielen scholieren Amanda Collier en Dawson Cole als een blok voor elkaar. Hoewel ze volstrekte tegenpolen waren, leek hun liefde sterker dan de harde realiteit van hun levens in het kleine stadje Oriental, North Carolina. Maar in de zomer van hun laatste schooljaar werd het jonge stel uit elkaar gedreven door een ingrijpende gebeurtenis die hun levens in tegengestelde richtingen stuurde.

Vijfentwintig jaar later komen Amanda en Dawson terug naar Oriental voor de begrafenis van Tuck Hostetler, hun oude mentor. Tijdens dat ene weekend in hun geboorteplaats rakelen de ex-geliefden pijnlijke herinneringen op en realiseren ze zich dat de dromen uit hun schooltijd nooit zijn uitgekomen. Samen proberen ze uit te zoeken of hun verloren liefde sterk genoeg is om het verleden terug te draaien.

the-best-of-me-flair-4

the-best-of-me-flair-2Wij zijn gek op de verhalen van Nicholas Sparks. Niet gek dat ongeveer al zijn boeken worden verfilmd, zoals The Notebook, Dear John, Safe Haven en The Lucky One. The Best of Me is in 2014 verfilmd, en ó, wat hebben we daarvan genoten! De verhalen spelen zich eigenlijk allemaal af in het zuiden van de Verenigde Staten, goddelijke man en knappe vrouw uit verschillende klassen worden verliefd op elkaar en er gaat altijd iets fout. Zonsondergangen, prachtige beelden, zoenen in de regen, je kent het wel.

Dit verhaal gaat over Amanda en Dawson, die 25 jaar geleden stapelverliefd op elkaar werden. Ze werden echter uit elkaar gedreven en 25 jaar later komen ze elkaar weer tegen. Samen proberen ze erachter te komen of hun liefde sterk genoeg is om alles te overwinnen.

the-best-of-me-flair-3

Leuk detail: via social media kun je het boek met elkaar bespreken door de #flairthebestofme te gebruiken. Deze week kost Flair slechts €1,99 in plaats van €3,25! In deze editie vind je dus het eerste deel van The Best of me. De roman wordt de komende vier weken in delen in Flair gepubliceerd en na afloop heb je dus het gehele boek gelezen. Daar worden wij heel blij van! Want naast dat je dus een leuk boek in vier weken kunt lezen, krijg je er ook nog een heleboel andere leuke verhalen en interviews bij.

Ga jij The Best of Me in Flair lezen? Wij wel!

– In samenwerking met Flair 

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *