Films

Tip: iedere dag een gratis Pathé Thuis-film

Om het leven van alle filmliefhebbers die nu thuiszitten een stukje leuker te maken, trakteren Pathé en Pathé Thuis vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april alle Nederlanders iedere dag op een gratis film. Hier vertellen we je alles over hoe je de gratis Pathé Thuis-film kunt kijken.

Pathé Thuis – gratis film

Iedere ochtend om 09.00 uur wordt via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis een unieke code gedeeld die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is. Met deze code kan de film van de dag worden bekeken via Pathé Thuis. Er is voor iedere filmliefhebber wat wils! Alle type genres zullen aan bod komen. Alle thuiszitters kunnen de komende weken genieten van romcoms en actie tot thrillers en familiefilms.

Deze films zijn al aan bod geweest en kun je dus helaas niet meer kijken, maar zo krijg je wel een idee wat voor soort films er allemaal beschikbaar zijn: Huisvrouwen bestaan niet en Disturbing the Peace. Vandaag (9 april) staat Chef op het programma. Een dikke aanrader, dus ga deze film zeker kijken als je hem nog niet gezien hebt!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Voer de code in via www.pathe-thuis.nl/kado en klik op ‘Inwisselen’
  • Klik op ‘Bekijk film’ – klik op ‘Kijk vanaf €0,-‘
  • Kies huur HD of SD
  • Start direct de film of Kijk ‘m later.

Dus, ga Pathé volgen op Instagram of Facebook en geniet iedere dag van een gratis film!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply