Boeken

Tip: houten boek lamp voor in je boekenkast

Boekliefhebbers opgelet! Deze houten boek lamp wil je hebben! Het lijkt een boek, maar dat is het niet… Het is een lamp in de vorm van een houten boek die je op verschillende manieren kunt gebruiken. De perfecte accessoire voor in je boekenkast!

Met de feestdagen kreeg ik een houten boek lampje van mijn ouders cadeau. Een schot in de roos! Als echte boekliefhebber kan deze boek lamp niet ontbreken in je collectie…

houten boek lamp

Boek lamp van hout

Dit boek zet je niet zomaar in de kast. Nee, je gebruikt hem als lamp! Je kunt de lamp op verschillende manieren gebruiken. Vouw de lamp open, zet hem neer, leg hem neer of hang hem op. Je kunt het boek zelfs 360 graden openen en vastmaken door de magnetische cover. Zo kun je hem ook aan elk metalen voorwerp bevestigen. Het licht heeft drie verschillende kleuren (warm, neutraal, koel) die je instelt als je het boek open en dicht vouwt. Je laadt de lamp op via USB, die bij de boek lamp geleverd is.

Cadeautip boekenliefhebbers

Deze boekenlamp is echt een superleuk cadeau om te geven. Aan iemand die van lezen houdt, maar dat hoeft natuurlijk niet per se. Ik weet één ding zeker: met dit originele cadeau kun je iemand echt verrassen! Ik heb er al verschillende leuke reacties op gehad van mensen die op bezoek kwamen. Leuk!

houten boek lamp

houten boek lamp

lamp in de vorm van een boek

Je kunt de lamp overal mee naar toe nemen, want de lamp is compact en heeft een ingebouwde accu die energie levert voor acht uur aan licht.

Ik heb de lamp in mijn boekenkast staan, echt een leuke eyecatcher! De lamp is verkrijgbaar in verschillende groottes. Ik heb zelf een klein formaat (11x8cm), maar je kunt hem ook in grotere formaten krijgen.

Wat vind jij van de houten boek lamp? 

Vond je dit artikel leuk? Dan vind je deze berichten misschien ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.