Films

Tienerfilms van vroeger

Tienerfilms van vroeger

Toen ik jonger was vond ik het altijd al geweldig om films te kijken, vooral chickflicks. Ik had vroeger een collectie met videobanden waar je U tegen zegt. Allemaal Disney films, I loved them! Mijn liefde voor de films bleef groeien en daarom leek het mij leuk om films van vroeger te behandelen. Soms dan trek ik de stoute schoenen aan en kijk ik er één, wellicht niet op videoband maar op het internet haha.

Ik heb een aantal leuke tienerfilms van vroeger op een rijtje gezet van 10 tot 15 jaar geleden. Ken je ze ook?


Lizzie McGuire the Movie. Wie kent hem niet? Ik denk dat iedereen deze film wel heeft gezien! Het blijft een heerlijke tienerfilm die ik nog maar al te graag kijk.


The Princess Diaries 1. Een guilty pleasure en een van mijn favoriete tienerfilms van vroeger. Ik wou dat alle Princess Diaries verfilmd waren. Wist je dat er veel boeken van zijn verschenen? Zo jammer!


A Cinderella Story… Nog steeds een film die ik leuk vind om te kijken. Chad Michael Murray blijft een enorm knappe man om naar te kijken, haha. Ik keek trouwens alle Hilary Duff films als kind. Echt, allemaal. het begon bij Lizzie McGuire.


Coyote Ugly, ik vond die film echt geweldig toen ik jonger was! Ik kijk hem met veel regelmaat opnieuw, zo leuk vind ik hem. Dat liedje ‘Can’t Fight The Moonlight’ kon ik als klein meisje altijd helemaal meezingen. Ik had hem zelfs als single gekocht van mijn zakgeld, zo leuk vond ik hem!


Brother Bear! Zo’n heerlijke feel-good film. Ik hou van Disney films. Welke Disneyfilm keek jij vroeger?

Wat is jouw ultieme jeugdfilm? Deze films hierboven zijn mijn jeugdfilms; toen was ik hooguit 10 jaar oud. Nog steeds heerlijke films om te kijken!

Welke tienerfilms van vroeger waren jouw favorieten?

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Lieke maart 5, 2013 at 09:37

  Ik was verslaafd aan ‘Freaky Friday’. Ik vond die film echt geweldig en keek hem minstens 1 keer per week 😛

 • Reply Daniëlle maart 5, 2013 at 09:56

  Oja, The Princess Diaries! Die was echt zo leuk! 😉

 • Reply Isabella maart 5, 2013 at 10:24

  Ik ken ze allemaal, haha. En heb ze allemaal ook wel zo’n 5x gezien? hihi. Blijft toch leuk.

 • Reply MySuperSweetLife maart 5, 2013 at 11:03

  Ik heb ze ook allemaal gezien maar door deze trailers krijg ik heel erg zin om ze nog een keer te gaan bekijken!
  Liefs

 • Reply Mieke Schepens maart 5, 2013 at 12:05

  Heerlijk om weer eens te zien !

 • Reply Anne maart 5, 2013 at 14:03

  Haha geweldig! Kijk ook met goede herinneringen terug op die films. Zo leuk dat je die vroeger ongegeneerd kon kijken 😛 En dan helemaal wegzwijmelen en meeleven.

 • Reply Vivian maart 5, 2013 at 15:41

  Ooooh, heerlijk! Lizzie McGuire vond ik echt geweldig, ik was helemaal stapelverliefd op Rome hihi. En The Princess Diaries was echt mijn lievelingsfilm, al moet ik heel eerlijk zeggen dat ik deel twee leuker vind! En sowieso alle Disney-films… die kijk ik nu ook gewoon nog haha.

 • Reply Luca maart 5, 2013 at 16:01

  whahaha al die flms heb ik gezien en coyote ugly en lizzy mcguire movie wel meer denk ik hahaha nog als ik ze hier zie staan denk ik van Whhaa ga weer kijken die was leeuuk enz,,

 • Reply Anneke maart 5, 2013 at 16:41

  The Lizzie McGuire Movie vond ik echt geweldig. Ik was zo’n fan van de serie. 🙂

 • Reply Lies maart 5, 2013 at 22:06

  Ik was ook een grote lizzie fan, maar ook mean girls heb ik heel veel gekeken en freaky friday natuurlijk! Allemaal echt geweldig, en soms kijk ik ze nog wel eens 😀

 • Reply Annemiek maart 6, 2013 at 16:20

  Raise Your Voice! 😀 Geweldige film ook! 🙂

 • Leave a Reply