Films

Tienerfilms van vroeger

Tienerfilms van vroeger

Toen ik jonger was vond ik het altijd al geweldig om films te kijken, vooral chickflicks. Ik had vroeger een collectie met videobanden waar je U tegen zegt. Allemaal Disney films, I loved them! Mijn liefde voor de films bleef groeien en daarom leek het mij leuk om films van vroeger te behandelen. Soms dan trek ik de stoute schoenen aan en kijk ik er één, wellicht niet op videoband maar op het internet haha.

Ik heb een aantal leuke tienerfilms van vroeger op een rijtje gezet van 10 tot 15 jaar geleden. Ken je ze ook?


Lizzie McGuire the Movie. Wie kent hem niet? Ik denk dat iedereen deze film wel heeft gezien! Het blijft een heerlijke tienerfilm die ik nog maar al te graag kijk.


The Princess Diaries 1. Een guilty pleasure en een van mijn favoriete tienerfilms van vroeger. Ik wou dat alle Princess Diaries verfilmd waren. Wist je dat er veel boeken van zijn verschenen? Zo jammer!


A Cinderella Story… Nog steeds een film die ik leuk vind om te kijken. Chad Michael Murray blijft een enorm knappe man om naar te kijken, haha. Ik keek trouwens alle Hilary Duff films als kind. Echt, allemaal. het begon bij Lizzie McGuire.


Coyote Ugly, ik vond die film echt geweldig toen ik jonger was! Ik kijk hem met veel regelmaat opnieuw, zo leuk vind ik hem. Dat liedje ‘Can’t Fight The Moonlight’ kon ik als klein meisje altijd helemaal meezingen. Ik had hem zelfs als single gekocht van mijn zakgeld, zo leuk vond ik hem!


Brother Bear! Zo’n heerlijke feel-good film. Ik hou van Disney films. Welke Disneyfilm keek jij vroeger?

Wat is jouw ultieme jeugdfilm? Deze films hierboven zijn mijn jeugdfilms; toen was ik hooguit 10 jaar oud. Nog steeds heerlijke films om te kijken!

Welke tienerfilms van vroeger waren jouw favorieten?

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.