Boekrecensies,  Thriller

Hij is van mij – Chinouk Thijssen

Chinouk ThijssenTitel: Hij is van mij
Auteur: Chinouk Thijssen
Verschenen: Juli 2012
Pagina’s: 182
Uitgever: Free Musketeers

De 24-jarige Zara Roos is de alleenstaande moeder van Sam en Lauren. Wanneer ze een baan krijgt aangeboden als manager in een trendy kledingwinkel verandert haar leven drastisch. Niet langer is ze alleen verantwoordelijk voor haar vierjarige tweeling, haar leidinggevende functie eist veel van haar. Wanneer Zara een relatie krijgt met Arthur blijkt dat ze niet de enige is die gevoelens voor hem heeft. De sfeer tussen Zara en haar collega’s wordt steeds grimmiger en als blijkt dat het hier niet bij blijft, is ze vastbesloten uit te vinden wie het op haar gemunt heeft.

Mening over Hij is van mij

Zoals jullie vorige keer konden lezen vond ik Hij is van mij een boek dat heerlijk las. Hoe vind ik het nu? Hoe eindigt het? Doordat Chinouk Thijssen zo heerlijk schrijft blijf je doorlezen, dat kan ik je verzekeren. Ik had op een gegeven moment een dag dat ik geen zin had meer om te lezen, dat heb ik vaker, en toch bleef ik doorlezen. Het boek leest zo gemakkelijk weg. Het laatste deel van het boek vond ik mega spannend, dat heb ik uitgelezen tot 1 uur ’s nachts, terwijl ik om 6 uur alweer op moest. Dat doe ik niet vaak! Dat zegt ook zeker iets over het boek.

Chinouk Thijssen heeft een heerlijk verhaal neergezet met Hij is van mij

Kan ik Hij is van mij aanraden? Ja. Het is een perfect boek om te lezen als je een zware werkdag achter de rug hebt en even zin hebt om niks te doen en niet te hoeven nadenken. Boek, thee, dekentje en je avond is compleet. En voor het verhaal moet je hem al helemaal lezen! Chinouk Thijssen heeft een heerlijk verhaal neergezet en weet je compleet te raken.

Meer recensies lezen van de boeken van Chinouk Thijssen? Klik dan hier.

Rating: 4.5/5

bol-button

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *