This girl
Boeken

This girl (Slammed #3) – Colleen Hoover

This girl is het derde boek in de Slammed-serie, geschreven door Colleen Hoover. Met dit boek komt de Slammed-serie ten einde. Net zoals in boek 2 is dit boek geschreven vanuit het perspectief van Will. Is dit boek net zo fijn als boek 1 en 2? Je leest het hier!

Waar gaat This girl over?

De liefde van Layken en Will heeft de zwaarste omstandigheden weten te doorstaan. Pas nu, na hun huwelijk, lijkt hun geluk perfect. Wanneer Layken blijft aandringen dat ze alles over hem wil weten, onthult Will voor het eerst zijn meest intieme gevoelens en gedachten. Hij vertelt over zowel de goede als de slechte momenten en doet enkele schokkende bekentenissen. Hun toekomst samen hangt af van hoe goed ze kunnen omgaan met het verleden…

Ben je na het lezen van de eerste twee boeken van de Slammed serie fan geworden van de wereld van Layken en Will? Goed nieuws, met dit boek kun je alle gebeurtenissen herbeleven en lees je hoe hun leven nu is. In dit boek leer je vooral personage Will nog beter kennen dan in de eerste twee boeken. In het boek lezen we hoe het nu met Layken en Will gaat en afwisselend lezen we over belangrijke gebeurtenissen in hun relatie.

‘This girl is een prachtig einde van de serie’

In This girl lezen we vooral veel herhalingen die aangevuld worden met hedendaagse gebeurtenissen. Ik raad je daarom ook aan om even te wachten met het lezen van This girl: als je boek 1 en 2 net uit hebt dan zit alles nog vers in je geheugen. Ik merkte dat ik, tijdens het lezen, me soms ergerde omdat ik de serie snel achter elkaar heb gelezen. Ik ergerde me aan de herhaling. Als ik even pauze had genomen had ik veel meer van het verhaal kunnen genieten.

Het boek eindigt heel mooi met een prachtig einde voor Layken en Will. Je weet hoe hun huwelijksreis is geweest en hoe hun toekomst er uit ziet. Het bijzondere is dat je in deze drie boeken de personages heel erg hebt zien groeien. Hoewel ze veel hebben meegemaakt in hun korte leven, gaan ze er op een bijzondere en krachtige manier mee om. Ze hebben een goede mentaliteit en je kunt alleen maar blij zijn dat de twee elkaar hebben gevonden.

Pluspunten: 
+ Een perfect einde voor de serie

Minpunten: 
– Veel herhaling met boek 1 en 2. Mijn advies: wacht even met lezen na boek 1 en 2.

This girl

Titel: This girl
Auteur: Colleen Hoover
Verschenen: juli 2023
Pagina’s: 320
Uitgeverij: Zomer & Keuning

bol-button

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *