Boeken,  Overig

The Pointless Book 2 door Alfie Deyes

9

Nog niet zo heel lang geleden is The Pointless Book verschenen bij uitgeverij Van Goor, geschreven door YouTube sensatie Alfie Deyes. Dit is een doe-boek vol met leuke activiteiten! Het boek was zo’n hit dat er een vervolg op is gekomen: The Pointless Book 2 door Alfie Deyes.

17
KIjk wat leuk! Links zie je een mopshondje, die staat voor het hondje van Alfie en Zoe: Nala.

16

In het boek staan allemaal leuke opdrachten, zoals je links kunt zien is het ook vertaald naar Nederlandse BN’ers. How cool? Rechts zie je de opdracht om een tekening te maken met enkel driehoeken. Fun!

12

Nog meer leuke opdrachten! Tijd om te knippen in het boek om een happertje te vouwen. Doet me denken aan vroeger, toen maakte ik dat zo vaak.

11

Behalve opdrachten staan er ook allerlei random feitjes in, zoals je hier kunt zien.

13

Miley kwam even langs terwijl ik foto’s aan het maken was, ze vindt het veel te leuk om in papier te bijten die kleine stinkerd! 😉 Hier zie je een pagina waarin Alfie uitlegt hoe je kunt Moonwalken. Dat kan ik helemaal niet, dus je kunt begrijpen dat ik dit meteen heb geoefend toen ik het las!

Ik ben enthousiast over The Pointless Book 2! Ben je gek op doe-boeken? Dan mag dit boek echt niet ontbreken in je boekenkast. Met de feestdagen voor de deur is het ook een erg leuk boek om te vragen (of om te krijgen). Je kunt The Pointless Book 2 kopen bij bijvoorbeeld Bol.com voor €9,99.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *