The Perfect Date
Netflix

The Perfect Date op Netflix

Een toffe film die ik onlangs heb gezien, is The Perfect Date op Netflix. Een Netflix original waar ik heel erg naar uit heb gekeken want: Noah Centineo en Camila Mendes in één film! Ik vertel je meer over deze film.

Waar gaat The Perfect Date over?

In The Perfect Date draait het om Brooks, gespeeld door Noah Centineo, die geld bij elkaar sprokkelt om te kunnen studeren. Via een mede-scholier sluit hij een deal om Celia Lieberman mee uit te nemen in ruil voor geld, bedenkt hij een idee: een app waarmee hij in te huren is om op date te gaan. Zijn dates gaan zó goed dat hij zelfs wordt gezien door de knappe Shelby Pace, die gespeeld wordt door Camila Mendes, waar Brooks een crush op heeft.

Nadat ik To All The Boys I’ve Loved Before had gezien, wist ik het zeker: Netflix kiest echt perfecte acteurs uit voor de rollen! Daarnaast was ik meteen een groot fan geworden van Noah Centineo, die een leuke verschijning is. Ook in deze film wist ik direct dat het een leuke 1,5 uur zouden worden. Toch vond ik het jammer dat je bij The Perfect Date niet de kans krijgt om de personages beter te leren kennen en dat het vooral op de oppervlakte blijft. Desondanks vond ik het een hele leuke film om te kijken, het was vermakelijk!

“The Perfect Date is een film waar je niet over na hoeft te denken”

Hoewel het verhaal niet goed genoeg was uitgewerkt, vond ik het fijn dat dit een film is waar je totaal niet over na hoeft te denken. Met leuke acteurs, een redelijk goed plot en een goede omgeving vermaak je je prima. Aan het einde vroeg ik me echter wel af hoe het verder zou gaan met de acteurs. Ook denk ik dat de film nog net wat leuker had geweest als er wat meer verdieping aan was toegevoegd. Toch vind ik dat je hem niet mag overslaan!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *