Boekrecensies, Teen chicks

The Fame Game (The fame game #1) – Lauren Conrad

The Fame GameTitel: The Fame Game
Auteur: Lauren Conrad
Verschenen: maart 2012
Pagina’s: 352
Uitgever: HaperCollins publishers

Heb jij met veel plezier L.A. Candy de trilogie van Lauren Conrad gelezen? Dan is deze nieuwe trilogie zeker ook iets voor jou! The Fame Game is het eerste deel van een nieuwe trilogie. Madison Parker, die we al kennen uit de L.A.Candy-trilogie, ruikt eindelijk haar kans om het lievelingetje van Amerika te worden als realityshow L.A. Candy een spin-off krijgt; The Fame Game. Het enige probleem is haar tegenspeelster Carmen. Zij is opgegroeid in Hollywood en weet precies volgens welke regels ze het spel moet spelen om beroemd te worden…

Lauren Conrad is weer gekomen met een nieuwe serie na L.A. Candy! Ik heb erg genoten van haar vorige serie en keek ook echt uit naar het eerste boek van haar nieuwe serie: The Fame Game. Ondanks dat dit boek in het Engels is geschreven, leest het ontzettend makkelijk weg. Wat ik erg leuk vind is dat elk hoofdstuk door de ogen van een ander persoon wordt geschreven. Het gaat deze keer over 4 meiden, die mee gaan doen met een reality show, genaamd The fame game.

‘The Fame Game heeft een open einde en ik kan niet wachten op deel 2’

Dit boek gaat vooral over de personages die je een beetje leert kennen. Ook wordt er verteld hoe het filmen nou eigenlijk in zijn werk gaat tijdens een reality show. Het einde van dit boek is een erg open einde, waardoor ik niet kan wachten tot deel 2. De problemen stapelen zich steeds meer op, en geen enkel probleem wordt opgelost The Fame Game. Ik ben dus erg benieuwd of alles nog goed gaat komen. Dit boek is een heerlijk meidenboek, waar ik zelf van houd. Het leest erg ontspannend en lekker weg.

Benieuwd naar het vervolg? Klik hier voor de recensie van Starstruck!

Meer recensies lezen van de boeken van Lauren Conrad? Klik dan hier.

Rating:4/5

bol-button

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lyanne april 22, 2012 at 20:51

  Ik heb nog geen enkel boek van haar gelezen, maar het klinkt echt goed! Hij komt op mijn lijstje. ­čÖé

 • Reply therese april 23, 2012 at 07:50

  leuk artikel! ik heb je blog pas net ontdekt en ik ga je nu ook volgen op bloglovin,
  ik heb zelf ook een blog en misschien kan je daar ook eens een kijkje nemen en misschien terug volgen? ­čÖé

  xxx

  http://www.xxtherese.blogspot.com

 • Leave a Reply