Boekrecensies,  Teen chicks

Privilege (Privilege #1) – Kate Brian

PrivilegeTitel: Privilege
Auteur: Kate Brian
Verschenen: 2011
Pagina’s: 230
Uitgever: Van Goor

De meeste meiden hebben veel over voor een leven vol luxe. Maar sommigen gaan wel heel ver..

Ariana Osgood was een van de populairste meiden op de prestigieuze Easton Academy, tot ze gearresteerd werd voor de moord op Thomas Pearson. Al twee jaar lang zit ze vast in de Brenda T. Trumbull Gevangenis voor Vrouwen, broedend op een plan. Een ontsnappingsplan; weg uit de gevangenis en terug naar haar oude luxeleventje. En Ariana doet alles om haar zin te krijgen…

Mening over Privilege

Dit was weer een boek wat ik al erg lang wilde lezen. Kate Brian vind ik een hele leuke schrijfster, dus ik was benieuwd naar haar nieuwe boekenreeks. Privilege is het eerste deel hieruit. Ariana zit vast voor de moord op haar vriendje Thomas. Ze vind het verschrikkelijk en wil terug naar haar oude luxe leven, dus bedenkt ze een ontsnappingsplan. Samen met Kaitlynn deelt ze een cel, ze zijn in de afgelopen jaren dat Ariana vast zat, goede vriendinnen geworden. Kaitlynn zit vast omdat ze de vader van haar beste vriendin vermoord heeft. Maar Kaitlynn vertelt dat iemand anders haar ervoor heeft laten opdraaien en dat zij onschuldig is.

De dader is namelijk Briana Leigh, een rijke tiener die uit was op haar erfenis. Het lukt Ariana om uit te breken en ze belooft Kaitlynn om terug te komen voor haar. Ariana is van plan om achter het geld van Briana Leigh aan te gaan, zodat zij en Kaitlynn een nieuw leven kunnen beginnen. Al snel is ze binnen bij Briana Leigh en komt de waarheid boven water.. Het boek is ongelofelijk spannend, ik had het binnen een paar dagen uit want het leest heel erg fijn weg. Af en toe werd ik heel erg verrast door het verhaal, het is totaal niet voorspelbaar. Ik ben heel erg benieuwd naar deel 2 uit de serie en die ga ik ook zeker snel lezen! Het is een leuk boek om even tussendoor te lezen en ook zeker spannend!

Meer recensies lezen van de boeken van Kate Brian? Klik dan hier.

Rating: 3,5/5

bol-button

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.