TV-series

Tedje’s 10 favoriete series op Netflix

Oh, wat zou ik toch zonder Netflix moeten? Er gaat (bijna) geen week voorbij zonder dat ik een film of een aflevering van een serie op Netflix heb gekeken. Tijd om vandaag mijn favoriete series van Netflix met jullie te delen! 

Gossip Girl

Met stip op nummer één staat toch wel Gossip Girl. Deze serie heb ik nu twee keer helemaal (ja, alle afleveringen) gezien, en het blijft leuk. Ik kan nooit genoeg krijgen van de romances tussen Nate, Blair, Chuck, Serena en Dan. En dan nog maar te zwijgen over hun fantastische kleding en de geweldige locaties in New York (wanneer mag ik ook naar NY?).

Riverdale

Er is pas een paar afleveringen aflevering geweest van Riverdale, maar ik ben nu al verslaafd. Het is een kruising tussen Gossip Girl, Pretty Little Liars met een vleugje The Vampire Diaries (zonder vampieren dan). Mocht je benieuwd zijn naar de trailer van de serie om te kijken of het wat voor je is, die kun je hier bekijken. Op vrijdag (vandaag dus!) komt er steeds een nieuwe aflevering online en ik kan niet wachten om hem te gaan kijken.

Modern Family

Samen met mijn vriend kijk ik ook de serie Modern Family. Absoluut geen serie om te bingewatchen, maar we kijken er af en toe eentje tussendoor, een aflevering duurt namelijk maar 20 minuten! Het is een leuke en grappige serie, maar ik denk als je hem snel achter elkaar kijkt, dat het dan wel eentonig wordt. Mijn favoriete personage? Phill natuurlijk 😉

How I Met Your Mother

Modern Family en How I Met Your Mother worden vaak met elkaar vergeleken, omdat het allebei series zijn met afleveringen van 20 minuten. Toch vind ik ze erg verschillend. HIMYM is wat dynamischer en afwisselender en leent zich daardoor makkelijker voor een bingewatchsessie 🙂

Gilmore Girls

Ik ben sinds een tijdje Gilmore Girls aan het kijken. Ik had deze serie nog nooit gezien, maar omdat er een vervolg werd uitgebracht (A Year in the Life), werd ik toch wel nieuwsgierig. Ik ben inmiddels al bij seizoen 4 aanbeland en ik moet zeggen dat ik het echt heel leuk vind! Ik moest eerst even inkomen, maar het is érg verslavend kan ik je zeggen en het wordt steeds leuker.

Dexter

Samen met mijn vriend heb ik laatst de laatste aflevering van Dexter gezien en ó wat is het een leuke en spannende serie! Super jammer dat we de serie nu helemaal hebben gezien en dat er ook geen nieuwe seizoenen meer komen. We want more! Echt een aanrader om samen met je vriend te kijken!

Sherlock

Qua duur van de serie is het eigenlijk geen serie meer, maar een film! Een aflevering duurt soms wel anderhalf uur en hiervoor moet je dus echt even gaan zitten. Sherlock komt een keer in de twee jaar met een nieuw seizoen en het is zó goed, spannend en leuk tegelijk! Ook weer zo’n serie om samen met je vriend te kijken. Ik heb het nieuwe seizoen nog niet gezien, maar daar gaat heel binnenkort zeker verandering in komen.

The Vampire Diaries

Ik dacht dat ik de serie The Vampire Diaries nooit leuk zou vinden, maar het tegendeel is waar! Ik heb nu alles gezien (6 seizoenen) wat er op Netflix staat, maar in Amerika zijn ze al bezig met seizoen 8. Nog even wachten dus totdat er weer nieuwe afleveringen op Netflix komen te staan!

Pretty Little Liars

En dan als laatste: Pretty Little Liars. Een serie waar ik een haat-liefdeverhouding mee heb. Het laatste seizoen vond ik weer super spannend, maar in de seizoenen ervoor had ik wel eens zoiets van: wanneer komt hier een eind aan? Desalniettemin wil ik deze serie afkijken, want eerlijk is eerlijk, ik ben zo ongeveer opgegroeid met deze serie en hij kán heel goed zijn.

Breaking Bad

Sinds kort ben ik Breaking Bad aan het kijken samen met mijn vriend. Nadat Dexter was afgelopen, moesten we aan iets nieuws beginnen! Tot nu toe vind ik het echt een hele leuke serie en dat had ik eerlijk gezegd nooit verwacht. Aanradertje!

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

5 Comments

  • Denise

    M’n vriend en ik kijken nu sinds kort Blacklist… deze is ook zeeer aan te raden! Elke keer balen we weer dat het toch echt bedtijd is,en we hem uit moeten zetten… Anders zijn we de volgende dag echt veeel te laat,hihi. Gewoon proberren dis 😉

  • Mariska

    Dat lijkt mijn lijstje wel! PLL was ik ook echt aan verslaafd maar ben er nu wel beetje klaar mee. Het duurt allemaal zo lang! Ik kijk hem af omdat ik nu het eind wel wil weten maar ben er al dat van Haha. Dat zelfde had ik met Vampire Diaries , die heb ik dus ook niet afgekeken…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.