Lijstjes, Overig

TBR mei ’15 – Yara

028

Tijd voor mijn TBR lijst van mei! In april las ik vijf boeken uit, en daarom heb ik voor deze maand vier boeken op mijn lijst die ik graag wil lezen.

Harry Potter en de steen der wijzen
Kronieken van de onderwereld #5: Stad van verloren zielen
– Pandemonium (Delirium #2)
– Het Rosie effect (Don Tillman #2)

Als je op de naam van het boek klikt, kom je automatisch bij het boek terecht. 🙂

Harry Potter #1 wil ik al tijden herlezen. Ik kreeg het boek toen ik 10 jaar oud was, dus hij is al heel oud. Ik heb hem jarenlang niet gelezen, zo slecht. Ik ben een onwijze liefhebber van de Harry Potter boeken en films. Kronieken van de onderwereld #5 is weer een nieuw deel van de reeks, en nadat ik #4 had gelezen was ik benieuwd naar het vervolg. Pandemonium is het vervolg op Delirium, en nadat ik dit boek had gelezen (en de eerste episode van de serie die helaas nooit is uitgekomen) was ik nieuwsgierig hoe dit zou uitlopen in de vervolgen. Het Rosie effect is het vervolg op Het Rosie project, en ik ben onwijs benieuwd hoe het verder gaat met Don en Rosie.

Welk boek staat op jouw to-be-read lijst voor de maand mei?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply tamara april 30, 2015 at 22:37

  Het rosie effect wil ik ook snel lezen!

 • Reply beautifulday4makeup april 30, 2015 at 22:49

  Die boeken van HP wil ik ook wel eens opnieuw lezen 🙂

 • Reply G mei 1, 2015 at 20:04

  Ik heb niet echt een TBR lijst, ik laat het afhangen van wat ik uit mijn TBR jar vis 🙂 Maar de Harry Potter boeken wil ik zeker nog eens opnieuw lezen! Ik heb ze tot mijn grote schaamte allemaal pas één keer gelezen.

 • Reply Karlijn mei 2, 2015 at 19:48

  Harry Potter is altijd fijn om te herlezen! Op dit moment herlees ik niets, want examens, maar ben van plan om in de vakantie weer eens Percy Jackson te gaan lezen 🙂

 • Reply Esther mei 8, 2015 at 17:25

  Oeh, HP! <3

 • Leave a Reply