Overig,  Tips

TBR december 2014 – Danique

De maand december is alweer een tijdje aangebroken, maar toch wilde ik jullie nog even mijn ’to be read’ van december laten zien. Ik heb heel veel boeken in mijn kast die erop wachten om gelezen te worden. Wegens de drukte gaat het soms wat langzamer helaas, maar ik heb toch wat boeken op de planning om deze maand uit te lezen! Kijk snel mee welke!

Wanneer de zeventienjarige Rory McShane van de bus stapt in East Hampton, is het alsof zij een andere wereld binnengaat. Ze ziet alleen maar ongelooflijk knappe mensen met chique kleren in dure wagens. Rory is weggegaan uit het kleine plattelandsdorpje in New Jersey omdat ze een zomerbaantje heeft als dienstmeisje bij de rijke familie Rule. Ze gaat haar tante helpen, die het huishouden van de Rules in goede banen leidt in hun grote buitenverblijf aan het strand. De rebelse dochter van de familie, Isabel Rule, wordt verliefd op een oudere jongen. Ze weet dat haar familie hem nooit goed genoeg voor haar zal vinden. Isabel vertrouwt alle details van haar nieuwe relatie toe aan Rory en de meisjes sluiten een hechte vriendschap. Dan onthult Rory dat ze ook verliefd is, en wel op de oudere broer van Isabel … Langzaam ontdekt ze dat in de familie Rule niets is wat het lijkt.

Soms smaakt liefde zout – Joanna Philbin 
Dit boek ben ik momenteel al aan het lezen. Het is een super zomers verhaal, misschien niet helemaal geschikt voor de tijd van het jaar, maar ik vind het juist leuk om nog even terug te denken aan de zomer. Ik verwacht deze sowieso uit te lezen in december!

 

Mijn naam is Meghan Chase.

Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al zit? Geen idee. De tijd verloopt hier anders dan in de gewone wereld, en ik ben overgeleverd aan de grillen van de kille koningin Mab.

Ash heb ik sinds we aankwamen niet meer gezien, dus het ziet ernaar uit dat hij me in de steek heeft gelaten. En ik maar denken dat hij van me hield…

Ondertussen dreigt er oorlog tussen het Zomerhof en het Winterhof na de verdwijning van de machtige Scepter van de Seizoenen. Ik ben de enige die weet dat de scepter is gestolen door de IJzerfae, maar niemand wil me geloven. Sterker nog, alleen Ash en ik hebben de IJzerfae ooit in levenden lijve gezien, dus hij is ook de enige die me zou kunnen helpen.

Ash, waar blijf je toch?

Als ik wil blijven leven, zal ik snel met bewijzen moeten komen, en dat terwijl ik al mijn pas ontdekte magie wel kwijt lijk. Nu kan ik alleen nog vertrouwen op mijn eigen vindingrijkheid. Maar is dat genoeg?

Kan ik, een halfbloed fae, een oorlog voorkomen en Nimmernimmer van de ondergang redden?

De IJzerprinses (The Iron Fey #2) – Julie Kagawa
Deel 1 uit deze serie heb ik een hele tijd geleden al gelezen, maar verder ben ik eigenlijk nooit gekomen terwijl ik de hele serie compleet heb! Tijd om daar dus verandering in te brengen, want deel 1 vond ik heel erg leuk. Hier wil ik zeker in beginnen deze maand.

 

Kayden is opgenomen in een ziekenhuis en het is onduidelijk wat met hem aan de hand is. Callie maakt zich verschrikkelijke zorgen, maar ze mag niet bij hem in de buurt komen. Iedereen wil de twee bij elkaar vandaan houden. Ondertussen is er aangifte tegen Kayden gedaan en is Callie de enige die hem kan redden, met haar getuigenis. Maar dat zal Kayden nooit van haar vragen, want dan moet ze haar eigen geheimen prijsgeven.

In De redding van Callie en Kayden wordt de liefde van C&K nog verder op de proef gesteld. Vinden ze een manier om elkaar weer te zien, en te redden, of raken ze voorgoed van elkaar vervreemd?

De redding van Callie & Kayden – Jessica Sorensen
Dit boek kocht ik laatst op de boekenbeurs. Het eerste deel heb ik al gelezen en die vond ik echt geweldig. Ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat!

Dit zijn de boeken die ik sowieso wil gaan lezen deze maand. Wat staat er op jouw lijstje?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.