Tag: The Guilty Pleasure - Adorable Books
Tag

Tag: The Guilty Pleasure

sdg

Iedereen heeft wel een aantal (een hoop?) guilty pleasures. Bij Teamconfetti kwam ik een tijd geleden deze tag tegen. En omdat jullie laatst aangaven dat jullie het zo leuk vinden om ons persoonlijk beter te leren kennen, deze heerlijke persoonlijke tag. Hier de dingen die ik heerlijk en geweldig vind, maar misschien een klein beetje voor schaam.

Film: Phineas and Ferb the movie
Haha oei, ik schaam mij hier toch wel een beetje voor als 20-jarige. Toch vind ik Phineas en Ferb héérlijk. Ik kan daar zó om lachen, vooral omdat er humor achter zit die kleine kinderen gewoon niet begrijpen. The movie heb ik daarom ook al een paar keer gekeken. En telkens als het weer op TV is, zal ik hem weer kijken. Hij blijft leuk en geweldig. Heerlijk zo’n doelloze film.

Serie: Family Guy
Misschien niet helemaal een guilty pleasure, maar toch zal ik Family Guy niet keihard aanzetten als ik op mijn studentenkamertje zit. Ik zal maar eerlijk zijn, ik ben diehard verslaafd aan Family Guy. Ja, écht. Ik ken elke aflevering en kan ze niet vaak genoeg kijken.

Muziek: Wham! – Wake me up Before you Go Go
Oeehhhh, ik kan zó hard meezingen met dit nummer. HEERLIJK! En ja, dit is wel een echte guilty pleasure. Je kan hem niet eens terug vinden op mijn Ipod. Maar gelukkig bestaat er nog Spotify die je op privé kan zetten 😉
Zo kan ik toch wekelijks mijn quilty pleasure liedje luisteren.

Snack: Doritos bits
Hier kan je mij écht voor wakker maken. Ik haal vaak (ja, echt vaak) zo’n zak bij de kruidvat dat vol zit met zakjes en kan het zo in een paar uur opeten als ik mezelf niet tegen houd. Erg? JA! Want bits zijn nou niet bepaald erg goed voor je. Maar ze zijn, en blijven zó goddelijk lekker.

sdg
Activiteit: De hele dag in de bibliotheek hangen
Misschien geen guilty pleasure onder de boekliefhebbers. Maar stiekem vind ik het best erg dat ik gewoon de hele dag in de bibliotheek kan zijn, zonder ook maar een boek mee te nemen. Gewoon de boeken bekijken, één voor één vasthouden en weer terug neerleggen. Misschien moet ik maar in een bibliotheek gaan werken..
Overigens heb ik dit ook met boekenwinkels. Misschien daar zelfs nog erger. Vooral als het plastic nog om de boeken heen zit…

sdg
Absurde verzameling: Blauwe nagellak
Ik heb écht bizar veel nagellak. Niet zo veel als sommige beautybloggers. Maar voor iemand zoals ik, niet echt iemand met beauty kennis, heb ik écht te veel nagellak. En dan vooral de kleur blauw. Daar heb ik veel te veel van. In de winkel sta ik ook vaak te kijken “heb ik deze kleur blauw al?”. Waarop mijn vriend altijd antwoord; Ja, die heb je al. Zodat ik hem nagellakje vervolgens meeneem naar huis. 🙂

sdg
Crush: Jared Leto
Totaal geen guilty pleasure, want iedereen mag het weten. Maar toch wel mijn enige crush! (naast mijn lieve vriend dan;))
Hij is ge-wel-dig. En dan ook écht geweldig. Eén van de weinige mannen waar ik echt bij kan wegsmelten. Toen ik hem had gezien bij Pinkpop 2013, eindelijk, kon je mij ook echt opvegen. Vooraan en als een échte fangirl. Tsja, voor dat laatste mag ik mij misschien wel een beetje schamen…

sdg
Kleding: Hele dikke grote felgekleurde sokken
Ik ben er dól op! Vooral met rare figuurtjes, zo groot en zo raar mogelijk. Yes yes, helemaal mijn ding. Máár, wel als ik thuis zit.. en niet meer weg hoef. Dit is ook één van de redenen dat de Primark zo’n grote hemel voor mij is. Want, degene die er wel eens komen, weet hoeveel grote dikke heerlijke zachte sokken ze daar verkopen. Ik heb er dan ook veel en veel te veel.. Maar hey, ik moet toch warme voetjes hebben?

sdg
Dit was de tag alweer! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden. Natuurlijk ben ik erg benieuwd of jullie hem ook gaan overnemen. En nog een keer, écht geniaal bedacht door Teamconfetti.

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Swaen november 22, 2013 at 12:18

    Hij is leuk 🙂

  • Reply Elke november 22, 2013 at 15:01

    Ohhh ik hou van Doritos bits♥Hemels haha

  • Reply britt november 25, 2013 at 18:54

    jared leto is een god<3

  • Leave a Reply