Tag: Day and Night - Adorable Books
Tag

Tag: Day and Night

 

Deze Day and Night tag kwam ik tegen op Cravingpages.nl. Eigenlijk is het de bedoeling om hem in een filmpje te doen, maar mij leek het ook leuk om hem gewoon schriftelijk te doen. Het is een Engelse tag, maar ik heb hem voor het gemak ook even vertaald naar het Nederlands. 

D: Do you read more in the morning or at night? Lees je meer ‘s ochtends of ‘s avonds?
Ik denk dat ik meer ‘s avonds lees voordat ik ga slapen. Als het een spannend of leuk boek is kan het zomaar zijn dat ik tot midden in de nacht aan het lezen ben; het boek moet dan gewoon uit. Herkenbaar?

A: Are there any books that changed the way you thought about things? Zijn er boeken die hebben veranderd hoe je over sommige dingen denkt?
Niet dat ik zo één twee drie kan bedenken eigenlijk.

Y: YA or Not? Young Adult, ja of nee? 
Ja, waarom niet? Dit is een heel nieuw genre op boekengebied en ik vind het leuk! Ze lezen over het algemeen lekker vlot.

A: Are there characters that you honestly believe are real? Zijn er karakters waarvan je gelooft dat ze echt zijn?
Nee. Ik kan me heel erg inleven in boeken, maar in mijn achterhoofd onthoud ik altijd wel dat (bijna) alle karakters in boeken verzonnen zijn.

N: Nobody touches my books or I don’t mind loaning my books out? Niemand raakt mijn boeken aan OF het maakt me niet uit als ik mijn boeken uitleen?
Ik leen wel eens boeken uit aan vriendinnen waarvan ik zeker weet dat ik ze netjes terugkrijg. Ik schrijf het altijd op als ik boeken uitleen, zodat ik weet welke boeken ik nog terug moet krijgen.

D: Do you ever smell your books? Ruik je wel eens aan je boeken?
Haha, ja wie doet dat nu niet? Als ik net een nieuw boek heb, kom die geur je altijd tegemoet als je het boek openslaat. Heerlijk!

N: Not everyone loves books…is this a positive or a negative? Niet iedereen houdt van boeken. Waar of niet waar?
Zeker waar! Ik hou enorm van boeken, maar mijn zusje bijvoorbeeld niet.

I: I keep my books in the best condition or maybe not? Which are you? Ik zorg er wel of niet voor dat mijn boeken in de beste conditie blijven.
Ik ben wel zuinig op mijn boeken, maar ik ga er niet extra voorzichtig mee doen. Ik neem boeken gewoon mee in mijn tas enzo.

G: Gosh I have to many books! True or False? Ik heb echt teveel boeken, waar of niet waar?
Je kunt nooit genoeg boeken hebben is mijn motto!

H: Have you ever spilled or stained your books before with something, and if so how? Heb je ooit met iets gemorst op je boeken? Zo ja, hoe dan?
Ja ik heb wel eens een glas cola over een boek laten vallen. Oeps….

T: Toned or untoned while reading? ..or in other words…Do you read and workout at the same time? Lees jij en doe je tegelijkertijd een workout?
No way! Als ik lees dan ben ik in uiterste relax modus. Op bed, op het strand of in de trein. Hoe zie je dat voor je? Dat je met gewichtjes aan de gang gaat? Of buikspieroefeningen? Op zich geen heel slecht idee, maar ik geniet ervan als ik een boek lees. En dat zal ik niet gauw doen als mijn armen verzuren van krachttraining bijvoorbeeld.

Neem de tag gerust over als je hem leuk vond!

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Lieke september 5, 2013 at 11:05

  Deze tag had ik inderdaad ook op Craving Pages voorbij zien komen een tijdje geleden 🙂 Hele leuk tag dat wel! Leuk ook om je antwoorden te lezen ;D

 • Reply Kimberly september 5, 2013 at 13:50

  Leuke tag, ik kende deze nog niet! Heb um zelf ook ingevuld 🙂

 • Reply Dieuwke september 5, 2013 at 14:08

  leuke tag en antwoorden!

 • Reply Joanydvv september 6, 2013 at 14:02

  Schriftelijk is hij inderdaad net zo leuk. Ik vond het erg leuk om je antwoorden te lezen 🙂

 • Reply Emmy september 7, 2013 at 12:32

  Leuk ingevuld!

 • Leave a Reply