Boekrecensies,  Chicklit

Sweet little lies (L.A Candy #2) – Lauren Conrad

Sweet Little LiesTitel: Sweet little lies
Auteur: Lauren Conrad
Verschenen: 2010
Pagina’s: 352
Uitgever: Blossom Books

Nog geen week geleden was het leven van Jane Roberts een feest. Als ster in de realityshow L.A. Candy werd ze bekend en kende iedereen haar. Ze ging naar de hipste nachtclubs. Designers stuurden haar de mooiste outfits in de hoop dat Jane ze zou dragen. En sinds haar relatie met de beroemde Jesse Edwards konden de bladen echt geen genoeg meer van haar krijgen.

Tot Gossip vijf dagen geleden die vreselijke foto’s publiceerde. Suggestieve foto’s van Jane en Jesses beste vriend, Brad. Zoenend. Dat er behalve zoenen niets gebeurd is, staat er in dat roddelblad natuurlijk niet bij. Of dat Jesse zich vlak daarvoor vreselijk gedragen heeft. Jane had geen idee hoe ze moest reageren en greep het aanbod van Madison Parker, haar co-ster uit L.A. Candy, om mee te gaan naar Mexico met beide handen aan. Dus zit ze nu op het strand met een margarita vreselijk te piekeren. Wie heeft haar verraden? Wie kan ze nog vertrouwen?

Lauren Conrad weet waarover ze schrijft. Ze werd wereldberoemd door haar optredens in de succesvolle MTV-realityseries Laguna Beach en De Hills. Inmiddels is Lauren niet alleen tv-ster, maar ook modeontwerpster, model en schrijfster. Sweet little lies is haar tweede roman.

Klik hier voor de recensie van deel 1, L.A. Candy.

Dit boek is een vervolg op L.A. Candy, ik vond dat een ontzettend leuk boek. Daarna wilde ik eigenlijk meteen deel 2 lezen maar die was er niet in de bibliotheek. Toen is het er eigenlijk niet meer van gekomen en laatst besloot ik om maar eens in deel 2 te beginnen. De eerste paar bladzijden was het even van hoe ging het ook alweer? Want ja, het was alweer een tijd geleden dat ik deel 1 gelezen had. Maar ik zat eigenlijk zo weer in het verhaal.

‘Sweet Little Lies is heerlijk voor een luie zondagmiddag!’

Sommige stukjes werden verduidelijkt met wat er in het vorige boek gebeurd was, wat dus wel heel handig was voor mij. Het boek zelf las heerlijk weg, ik had het binnen een dag uit. Ja ik ben nou eenmaal dol op dit soort boeken. Het leuke eraan is dat ik helemaal ging meeleven met Jane en steeds meer een hekel ging krijgen aan Madison, ook een ster uit de show die laten we zeggen een aantal gemene streken uit haalt.. (Ik wil natuurlijk niks verklappen!) Hoe dan ook, sweet little lies is een enorme aanrader. Heerlijk voor op een luie zondagmiddag of straks op vakantie op het strand.

Meer recensies lezen van de boeken van Lauren Conrad? Klik dan hier.

Rating: 5/5

bol-button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *