Boekrecensies,  Roman

Stuk van jou – Sophie Jackson

Stuk van jouTitel: Stuk van jou
Auteur: Sophie Jackson
Verschenen: 10 november 2015
Pagina’s: 368
Uitgever: Zomer & Keuning
Oorspronkelijke titel: A Pound of Flesh

Sophie Jackson geeft de term ‘badboy’ een nieuwe betekenis in Stuk van jou. Wesley Carter is namelijk geen gewone badboy. Nee, we hebben het hier over een crimineel. Al voor hij meerderjarig was, wist hij hoe een gevangenis er vanbinnen uitzag. Maar één ding heeft hij nog nooit meegemaakt: verliefdheid. Dus wanneer Kat Lane Engelse les komt geven in de New Yorkse gevangenis waar hij zit, raakt hij behoorlijk in de war – net als zij. Want hun verboden gevoelens voor elkaar zijn onmogelijk te negeren. IJzersterk geschreven door Sophie Jackson, die met Stuk van jou (Engelse titel: A pound of flesh) een Orange is the New Black-achtig eerste deel van een sensuele en spannende boekenserie heeft geschreven.

Mening over Stuk van jou:

Stuk van jou – Sophie Jackson stond al een poos op mijn to-read lijst en toen hij ineens op mijn deurmat viel was ik dan ook erg blij. Ik begon meteen met lezen en moet zeggen: wat een pageturner!

In het verhaal leer je Kat en Carter goed kennen. Ze worden uitgebreid beschreven en continu wordt gewisseld tussen de personages. De spanning die tussen Kat en te voelen is bouwt langzaam op, maar vanaf het begin is al heel duidelijk dat er chemie heerst tussen hen. Wanneer je eenmaal in het boek gerold bent en halverwege bent dan merk je dat de chemie en liefde die tussen hen heerst helemaal niet zo makkelijk is: als docent van een gevangenis mag je geen relatie met een gedetineerde. Toch is deze verboden liefde heel mooi, maar ook héél spannend, romantisch én sexy. Zo worden de sexscènes heel uitgebreid beschreven. 50 shades is er niets bij!

Komt de liefde tussen Kat en Carter wel goed? Is dit voorbestemd? Zal Carter ooit veranderen? Dat zijn een paar vragen die ik mezelf continu stelde. Tot de laatste pagina is het boek onwijs spannend geweest, heel meeslepend en vooral verslavend!

Op zoek naar een spannend boek waarin romantiek, spanning en emoties een grote rol spelen? Dan kan ik zeker Stuk van jou aanraden! Dit boek kun je niet wegleggen, dat kan ik je garanderen.

Meer recensies lezen van de boeken van Sophie Jackson? Klik dan hier.


Rating: 4,7/5

bol-button

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *