Netflix,  TV-series

Stranger Things seizoen 2 verschijnt eerder dan gepland!

Stranger Things fans opgelet! Seizoen 2 van Stranger Things verschijnt namelijk op 27 oktober in plaats van 31 oktober! Dat werd bekendgemaakt via de Facebookpagina van Stranger Things. 

Ook Instagram Nederland kondigde het aan via Instagram Stories. Stranger Things is een bijzondere serie die ontzettend populair is op Netflix. Sinds het eerste seizoen in juni 2016 op Netflix verscheen, was zo ongeveer iedereen hooked aan deze serie.

Het tweede seizoen speelt zich weer af in het plaatsje Hawkins, Indiana. Ondanks de terugkeer van Will Byers uit de andere dimensie (The Upside Down) zijn de inwoners van Hawkins nog steeds in de ban van de verschrikkelijke gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld. Alles lijkt aan de oppervlakte weer normaal, maar schijnt bedriegt. Er heerst namelijk een dreigende duisternis die niet veel goeds belooft voor alle overlevenden van het kleine stadje. Verder zijn er nieuwe bijrollen voor Sean Astin (The Lord of The Rings) en Paul Reiser (Aliens). Spannend!

Bekijk hieronder de teaser trailer van seizoen 2 van Stranger Things.

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.