Boekrecensies,  Young adult

Storm en stone – Joss Stirling

Storm en stone Titel: Storm en stone
Auteur: Joss Stirling
Verschenen: juni 2014
Pagina’s: 352
Uitgever: Blossom Books

Storm & Stone speelt zich af achter de muren van een exclusieve kostschool, maar het gaat er niet bepaald netjes aan toe. Schandalen, corruptie en samenzwering: Raven Stone heeft in de gaten dat er iets goed mis is op haar school. Onverklaarbare verdwijningen, liegende leraren en wat is er toch met de mysterieuze Kieran Storm? Raven wordt meegetrokken in de problemen die deze ontzettend slimme en drop dead gorgeous jongen overal lijkt te veroorzaken. Kan ze een jongen vertrouwen over wie ze bijna niets weet? Ze zal wel moeten…

Mening over Storm en stone

Raven zit op een speciale kostschool waar allerlei rijkeluiskindjes zitten. Raven zelf is op de school toegelaten doordat ze een beurs heeft gekregen, ofwel: ze is een buitenbeentje. Op haar school gaat iedereen zich steeds vreemder gedragen, en zelfs haar beste vriendin Gina keert Raven de rug toe. Iedereen keert zich tegen Raven. Raven heeft niemand meer over op school, behalve haar opa die congierge is.

…Tot de mysterieuze Kieran op school komt, samen met zijn beste vriend Joe. Raven wordt vrienden met Kieran en Joe en ze trekken veel met elkaar op. Tussen Kieran en Raven speelt een aardige spanning op, en dat vind ik heel leuk om te lezen. Raven is ietwat onzeker, en Kieran ook. Heerlijk om mensen zo te zien struggelen.

Niet alleen de romantiek vind ik fantastisch, ook de spanning is goed opgebouwd. Toen ik op 50% van het boek was, was het zo spannend dat ik door móest lezen. Dit verhaal zit boordevol met spanning, liefde mysterie. Zeker een must-read om toe te voegen aan je TBR lijst. Joss Stirling is een fantastische schrijfster, en ik wil méér Raven en Kieran.

Meer recensies lezen van de boeken van Joss Stirling? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *