Storm Lucinda Riley
Boeken,  Roman

Storm (De zeven zussen #2) – Lucinda Riley

Het verhaal van De zeven zussen gaat verder met het boek Storm, deel 2 van de reeks. Ik was ontzettend enthousiast geworden nadat ik deel 1 had gelezen en wilde dan ook zo snel mogelijk doorlezen. Ik vertel je meer over het boek en wat ik er van vind!

Waar gaat Storm over?

Ally D’Aplièses zeilvakantie is bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar vader. Zo snel ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen hun vaders testament te openen. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze opdracht: ze moeten op zoek naar hun ware afkomst. br /Na een traumatische ervaring op zee keert Ally kort daarna de zeilwereld de rug toe en besluit haar vaders opdracht uit te voeren. Het voert haar naar Noorwegen, naar de onbekende zangeres Anna Landvik, die honderd jaar eerder als eerste het stuk ‘Peer Gynt’ van Grieg opvoerde. Hoe meer Ally over haar verleden te weten komt, hoe meer vragen er ontstaan. Wat probeert haar vader haar duidelijk te maken? En wie was hij echt?

Bestel deel 2 van de Zeven Zussen-serie hier. 

Om eerlijk te zijn voel ik me soms een beetje een spuit elf omdat ik de serie van De zeven zussen zo laat pas ontdek. Iedereen heeft hem om me heen gelezen, maar ik lees de serie nu pas. Wellicht komt dat omdat de boeken zo hoog in de bestsellerlijst (en vooral: zo lang) staat. In het begin dat ik startte met Storm, had ik wel het gevoel dat er veel overlap in zat met het verhaal van Maia – maar dat is meer dan logisch! Ik hoopte stiekem dat het niet helemaal hetzelfde zou zijn qua opzet als het eerste boek. Natuurlijk zitten er veel overlappende elementen in, maar toch was het verhaal Storm anders.

Hoewel Storm ontzettend veel pagina’s bevat en ik kan begrijpen dat dit voor veel mensen afschrikt, zorgt het verhaal ervoor dat je compleet de tijd kwijtraakt. Op den duur had ik niet door dat ik zo ver gevorderd was en wilde ik alleen maar doorlezen. Het verhaal gaat niet enorm snel, maar om eerlijk te zijn vond ik dat wel heel prettig.

‘Met Storm wordt je verslaving voor De zeven zussen gevoed!’

Wat ik zo leuk vind aan de boeken van Lucinda Riley is dat je continu tussen het verleden en het heden heen en weer schakelt. Je moet je hoofd er dus wel goed bijhouden, maar het zorgt er echt voor dat de verhalen een uniek element hebben. Ik vind het totaal andere boeken dan de andere romans die ik normaal lees.

Ik kan je alleen maar aanraden om Storm te lezen. Je kunt het boek als losstaand boek lezen, maar ik vind het juist zo leuk dat je hem in de juiste volgorde leest zodat alles op zijn plek valt. Met Storm wordt je verslaving gevoed. Ik kan niet wachten tot ik deel 3 mag lezen!

Meer recensies lezen van de boeken van Lucinda Riley? Klik dan hier.

Storm zeven zussen

Titel: Storm (De zeven zussen #2)
Auteur:  Lucinda Riley
Verschenen: januari 2018
Pagina’s: 592
Uitgever: Xander Uitgevers

bol-button

Rating: 4,5/5

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.