Boekrecensies, New Adult

Sterrenhemel (Hopeless #1) – Colleen Hoover

Sterrenhemel Colleen Hoover Titel: Sterrenhemel (Hopeless #1)
Auteur: Colleen Hoover
Verschenen: juni 2014
Pagina’s: 320
Uitgever: Zomer & Keuning
Originele titel: Hopeless

Sky, de hoofdpersoon in Sterrenhemel, weet een paar dingen heel zeker. Punt 1: ze huilt niet. Nooit. Punt 2: de echte wereld bestaat niet uit happy endings. Punt 3: halsoverkop verliefd worden is aan haar niet besteed. Totdat ze Dean Holder ontmoet, die honderdduizend gevoelens in haar losmaakt. Moet ze haar levensregels herschrijven?

Mening over Sterrenhemel

Als Sky een jongen tegenkomt in de supermarkt, reageert hij wel heel raar. Hij lijkt haar te herkennen en ze wordt door hem gedwongen om haar ID te laten zien zodat zij kan bewijzen dat zij niet degene is die hij bedoelt. Vanaf het eerste moment wordt ze door hem, Holder, aangetrokken. Ze leert hem kennen en voor het eerst in haar leven voelt ze zich verliefd, al is het soms wel angstaanjagend welke gevoelens hij bij haar opwekt. Als Sky en Holder samen zijn voelt alles perfect, maar Holder lijkt wat geheimen voor haar verborgen te houden. Als deze geheimen aan het licht komen, verandert Sky’s leven in één klap. Niets zal meer zijn zoals het ooit is geweest.

Wow. Toen ik dit boek uit had, moest ik even een momentje rust nemen. Wat een heftig en emotioneel geschreven verhaal. Het boek leest ontzettend snel door. Het is op een bijzondere manier geschreven waardoor je met de hoofdpersoon meevoelt. Alle gevoelens worden tot in de kleinste details geschreven, wat het bijzonder en prachtig maakt. Ik ben ontzettend verrast door dit boek. Het was totaal onvoorspelbaar en aan het eind was ik een beetje geschokt. Ik had dus echt niet verwacht dat dit zou gebeuren. Sterrenhemel is een enorm romantisch verhaal waarbij je wordt meegetrokken in de liefde die tussen Sky en Holder inhangt. Ik vind Sterrenhemel een enorme aanrader. Dit boek is anders dan andere boeken en is het zeker waard om gelezen te worden.

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Colleen Hoover.

Rating: 5/5

bol-button

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Fleur mei 5, 2015 at 16:11

  Jaaay! Ik heb zoveel liefde voor dit boek.
  Precies hetzelfde als wat jij voelde, dacht en vooral niet verwacht had, dat had ik ook. Ik was er echt een beetje over de kop van toen ik hem uit had. Het pakte me zo hard, net wat jij zegt; je voelt helemaal mee met Sky en wat er gebeurt vond ik zo hard niet eerlijk. Juist omdat ik het niet zag aankomen en het ook totaal niet verwacht had, ja een bijzonder mooi verhaal! Zeker vijf sterren waard!

 • Reply beautifulday4makeup mei 5, 2015 at 16:37

  Dit lijkt mijn een supermooi boek.

 • Reply Jolien mei 5, 2015 at 17:50

  Ik hou ook ontzettend van dit boek!

 • Reply Nynke-Boudien mei 5, 2015 at 18:45

  Ik heb dit boek nog niet gelezen, maar ik ben door deze recensie wel erg benieuwd!

 • Reply Iris mei 5, 2015 at 21:29

  Oh, heb dit boek al een paar keer voorbij zien komen, maar deze recensie maakt me wel heel benieuwd naar het boek!

 • Reply Nancy mei 6, 2015 at 15:07

  Een boek dat je bij blijft!
  Ik heb gehuild bij het eerste boek en ook bij het tweede boek.
  Sterrenregen vertelt hetzelfde verhaal maar uit het perspectief van Holder. Een waardige aanvulling, want je leert echt veel nieuwe dingen in dat boek. Ik ben echt blij dat ik beide boeken gelezen heb en Colleen Hoover is een naam om te onthouden!

 • Reply Esther mei 8, 2015 at 19:17

  Dit boek lijkt mij ook wel oke.:)

 • Leave a Reply