Boekrecensies,  New Adult

Sterrenhemel (Hopeless #1) – Colleen Hoover

Sterrenhemel Colleen Hoover Titel: Sterrenhemel (Hopeless #1)
Auteur: Colleen Hoover
Verschenen: juni 2014
Pagina’s: 320
Uitgever: Zomer & Keuning
Originele titel: Hopeless

Sky, de hoofdpersoon in Sterrenhemel, weet een paar dingen heel zeker. Punt 1: ze huilt niet. Nooit. Punt 2: de echte wereld bestaat niet uit happy endings. Punt 3: halsoverkop verliefd worden is aan haar niet besteed. Totdat ze Dean Holder ontmoet, die honderdduizend gevoelens in haar losmaakt. Moet ze haar levensregels herschrijven?

Mening over Sterrenhemel

Als Sky een jongen tegenkomt in de supermarkt, reageert hij wel heel raar. Hij lijkt haar te herkennen en ze wordt door hem gedwongen om haar ID te laten zien zodat zij kan bewijzen dat zij niet degene is die hij bedoelt. Vanaf het eerste moment wordt ze door hem, Holder, aangetrokken. Ze leert hem kennen en voor het eerst in haar leven voelt ze zich verliefd, al is het soms wel angstaanjagend welke gevoelens hij bij haar opwekt. Als Sky en Holder samen zijn voelt alles perfect, maar Holder lijkt wat geheimen voor haar verborgen te houden. Als deze geheimen aan het licht komen, verandert Sky’s leven in één klap. Niets zal meer zijn zoals het ooit is geweest.

Wow. Toen ik dit boek uit had, moest ik even een momentje rust nemen. Wat een heftig en emotioneel geschreven verhaal. Het boek leest ontzettend snel door. Het is op een bijzondere manier geschreven waardoor je met de hoofdpersoon meevoelt. Alle gevoelens worden tot in de kleinste details geschreven, wat het bijzonder en prachtig maakt. Ik ben ontzettend verrast door dit boek. Het was totaal onvoorspelbaar en aan het eind was ik een beetje geschokt. Ik had dus echt niet verwacht dat dit zou gebeuren. Sterrenhemel is een enorm romantisch verhaal waarbij je wordt meegetrokken in de liefde die tussen Sky en Holder inhangt. Ik vind Sterrenhemel een enorme aanrader. Dit boek is anders dan andere boeken en is het zeker waard om gelezen te worden.

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Colleen Hoover.

Rating: 5/5

bol-button

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *