Stationary haul - Adorable Books

Stationary haul

Oké, ik geef het toe. Ik ben verslaafd aan plannen. En bij het maken van lijstjes, to-do-lists en planningen heb ik nou eenmaal leuke kantoorartikelen nodig. Toen ik deze week een bezoekje aan de HEMA en Action bracht heb ik me laten gaan. En niet zo’n beetje ook niet.

Mensen die mij kennen weten wel dat ik altijd alles moet plannen. Ik kan niet zo goed tegen ‘spontane’ afspraken, niet dat ik het niet leuk vind, ik wil gewoon graag van tevoren weten wat er allemaal gepland is in een week. Ik ben eigenlijk gewoon een wandelende agenda. Niet alleen voor mezelf, ook voor mijn vriend die regelmatig bij mij aanklopt omdat ik vaak zijn afspraken onthoud. Daarnaast maak ik altijd to-do-lists als ik op een dag veel te doen heb. Anders vergeet ik de helft weer en raak ik helemaal gestrest.

Toen ik bij de HEMA al die vrolijke kleurtjes zag, begonnen mijn handen te branden. Niet alleen hebben ze altijd super veel nuttige en leuke dingen, het is ook nog eens heel betaalbaar. I love HEMA.


Ik kocht een stapel washi tapes. Ik had nog geen enkele washi tape en het leek me gewoon heel handig bij het plannen. Je kunt namelijk ook op de tape schrijven en dat maakt een saai lijstje toch meteen weer een stuk vrolijker! De losse rolletjes en de bruine verpakkingen komen van de HEMA waar de prijzen variëren van €0,75 tot €2,50. De andere washi tapes komen van Action en kosten €0,79 per setje.


Al deze vrolijke to-do-lists, sticky notes en stickers komen van HEMA. Ik had nog veel meer kunnen kopen, maar dat was niet goed geweest voor mijn portemonnee. Ik ben vooral dol op de to-do-lists van HEMA. Waar ik de stickers voor ga gebruiken weet ik nog niet. Ik vond ze gewoon heel leuk (ja, ik ben hier gevoelig voor!). De to-do-list kost €1,95, de sticky bookmarks €1,00, de stickervellen €0,75 en €0,95 en de sticky note ster kost €0,75. Ik vind dat vriendelijke prijzen. Mijn portemonnee bedankt je HEMA.


Toen mijn oog viel op het rechter notitieboekje bij HEMA was ik gelijk verkocht. Ik vind hem echt prachtig vormgegeven en de felle kleur vind ik ook te gek. Ik kan niet wachten om deze in gebruik te nemen (€3,50). Bij de Action kwam ik later dit notieboekje tegen. Ook die vond ik gewoon erg leuk (€1,29). En notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben toch?


Tot slot kocht ik bij de HEMA nog twee sticky notes boekjes. Deze memo pads komen eigenlijk altijd wel van pas. Ik plak ze eigenlijk overal wel op. En kijk dat mini t0-do-lijstje links! Is hij niet schattig? Deze boekjes kostte €1,95 per stuk.


Oké, het is veel, maar ik kan er wel weer flink tegenaan met mijn plan-verslaving! Ik kan weer genoeg to-do-lijstjes maken. Zijn jullie ook zo fan van vrolijke kantoorartikelen?

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Loranne maart 15, 2015 at 08:33

  Ik krijg spontaan zin om naar de Hema te rennen en ook eens goe te plannen, want dat doe ik echt nooit. 🙂

 • Reply Emmy maart 15, 2015 at 09:19

  Ja. Het is zo ver. Ik moet naar de action.

 • Reply Shaz maart 15, 2015 at 11:49

  Dat is erg herkenbaar. Ik ben echt gek op notitieboekjes, to do-lijstjes en mijn favo HEMA deskplanner.

 • Reply Nikita maart 15, 2015 at 15:29

  Waarom herken ik me zo erg in het zinnetje ‘ik heb me weer eens laten gaan bij de Action?’

 • Reply Kelly maart 15, 2015 at 15:51

  Wat een schattige spulletjes!

 • Reply beautifulday4makeup maart 15, 2015 at 18:05

  Wat leuke spulletjes heb je geshopt

 • Reply Anouk maart 16, 2015 at 10:59

  Wat een leuke spullen. Kun je ook laten zien wat je er mee doet, hoe je het gebruikt?

  Groetjes Anouk

 • Reply Esther maart 17, 2015 at 09:57

  Wat een leuke dingen! 🙂 ik ben ook zo van het plannen, haha.

 • Reply Zwartraafje maart 17, 2015 at 13:53

  Action en Hema zijn nu eenmaal gevaarlijke winkels voor mensen die graag plannen. Zelf ben ik ook altijd bezig met lijstjes en planningen en vermits ik die graag in leuke schriftjes en boekjes noteer kom ik regelmatig bij dit soort winkels. Bovendien ben ik ook regelmatig aan het knutselen. Zo maak ik zelf kaartjes en daardoor heb ik een kast die is volgeladen met knutselmateriaal. Van washi-tape en snijmallen tot stempels en stickers. Maar ook gekleurd papier, papier met leuke prints, kleine versieringen als knopen en dergelijke ….

 • Leave a Reply