Overig

‘Shut up, I’m reading’ mok

011

Blossom Books geeft behalve geweldige boeken ook nog eens fantastische merchandise uit. Van canvastassen tot mokken. Die mokken vind ik zo leuk, en daarom besloot ik er een te kopen. De ‘shut up, i’m reading’ mok. Mijn grote vriend.

Ik ben een gigantische theeleut, laten we dat voorop stellen. Thee en boeken samen, dat zijn misschien wel mijn grootste liefdes. En nu heb ik gewoon een mok die speciaal voor de echte boekenwurm is gemaakt. Hoe leuk?! Ik drink maar al te graag uit mijn mok, zeker omdat ‘ie zo groot is. Ik wil er meer!

013

Ik heb echt veel favoriete mokken gehad, maar deze is voorlopig mijn nieuwe lievelingsmok. Dag in, dag uit staat hij voor me klaar. Elke morgen zet ik een kop thee om 7:00, en vul ik de mok met mijn lievelingsthee. Groene thee. ’s Avonds, als ik een film op serie kijk, houdt de mok me ook gezelschap. Tijdens het lezen, tijdens het maken van huiswerk, tijdens het leren. Dag in. Dag uit.

De mokken van Blossom Books kosten €4,95 en zijn te verkrijgen in verschillende boekhandels. Benieuwd welke dat zijn? Dat vind je hier. Ik kocht mijne bij de Paagman in Den Haag centrum, mijn favoriete boekhandel.

Vanaf morgen organiseert Blossom Books trouwens een read-a-thon. Ik doe mee, jij ook? Klik hier voor meer informatie. 

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.