TV-series

Series waar Yara verslaafd aan is

Series waar Yara verslaafd aan is

Een paar weken geleden hebben mijn vriend en ik een beslissing genomen. We gingen ons TV-abonnement opzeggen! We kijken nooit TV, en wanneer we TV kijken zitten we eindeloos te zappen. En we vinden die commerial breaks altijd zo vervelend tussen films. En dus moet ik het sinds kort met Netflix en mijn laptop doen. Je begrijpt vast wel dat ik een mega verslaving heb ontwikkeld voor een aantal series, en die deel ik graag met je.

Series waar Yara verslaafd aan is

Pretty Little Liars

De serie der serie die ik al jarenlang volg! Onlangs is aangekondigd dat PLL bijna ten einde komt. Momenteel is de summer finale uitgezonden en het duurt nog eventjes voordat de serie weer verder gaat. We hebben nog maar 10 afleveringen te gaan tot het eindigt, en hoewel ik daar eigenlijk heel blij om ben (lees: het is mega uitgemolken!), ga ik de serie ook wel missen. Het is zo’n fijne guilty pleasure.
Ik ben nu bij seizoen 7, aflevering 11. 4 april gaat deze aflevering in premiere. 

Series waar Yara verslaafd aan is

Outlander

Het eerste seizoen van Outlander staat op Netflix, yes! Het tweede seizoen helaas nog niet. Echt super balen, want ik ben dol op Netflix. Ik kijk elke dag wel even of er een nieuwe serie of film te vinden is. Seizoen 2 is inmiddels ten einde, wanneer seizoen 3 van start gaat is nog niet bekend. Dat er een derde seizoen gaat komen is inmiddels wel bevestigd, gelukkig.
Ik ben nu bij seizoen 2, aflevering 6. 

Series waar Yara verslaafd aan is

Gilmore Girls

Mijn all-time favorite: Gilmore Girls. Echt, dit is mijn favoriete TV-serie. Toen ik jonger was keek ik de serie altijd nog op TV, want hij werd gewoon uitgezonden. Good old memories. Inmiddels ben ik bij het begin begonnen, en met een reden. 25 november komt er een nieuw seizoen op Netflix, na 8 jaar! Dit seizoen bevat maar 4 afleveringen, gelukkig wel van 1 uur. In die 4 afleveringen staat een seizoen centraal. Zomer, herfst, winter en lente. Ik ben super benieuwd.
Ik ben nu bij seizoen 3, aflevering 6. 

Series waar Yara verslaafd aan is

Reign

De serie Reign kijk ik al langere tijd, als ik geen zin heb in Gilmore Girls, Outlander of Pretty Little Liars weer eens een pauze heeft. De serie speelt zich aardig wat eeuwen terug in de tijd af en draait om Mary, de koningin van Schotland, die in Frankrijk woont. Het is een onwijs spannende serie en doet me heel erg denken aan een wat ‘vriendelijkere’ Game of Thrones waarbij het meer om vrouwen gaat.
Ik ben nu bij seizoen 1, aflevering 18. 

Series waar Yara verslaafd aan is

Heel Holland Bakt

Behalve bovenstaande (Engelstalige) series, ben ik ook dol op de Nederlandse serie Heel Holland Bakt, de spin-off van The Great British Bake off. De serie begint aanstaande zondag weer en ik kan niet wachten! Iedere zondag zit ik voor de buis gekluisterd. Dat is namelijk het allerbeste: NPO 1, 2 en 3 kun je gewoon gratis ontvangen thuis, zonder TV-abonnement. Ik ben een gelukkig mens, zeker omdat Wie is de mol ook een NPO-programma is. Nog een favoriet!

Series waar Yara verslaafd aan is

The Great British Bake-Off

The Great British Bake Off is de originele TV-show waar Heel Holland Bakt op is gebaseerd. Ik heb de serie nog nooit gevolgd, maar ben er dit jaar mee begonnen. Ik ben wel van plan om de seizoenen, die al uitgezonden zijn, terug te kijken. Ik vind het echt onwijs leuk en de mensen die meedoen zijn nog een stuk getalenteerder dan in Nederland. Sorry not sorry.

Dit zijn de series waar Yara verslaafd aan is. Aan welke ben jij verslaafd?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Madelon september 3, 2016 at 10:41

  Ik ben zoooo blij dat Heel Holland Bakt morgenavond weer start! Ik heb er al zoveel zin in ^^

 • Reply Bettie september 3, 2016 at 11:13

  Ik ben ook opnieuw begonnen met gilmore girls. Verder vond ik seizoen 1 van stranger things echt te gek, the walking dead en 2broke girls is soms ook grappig om even te zien. Ik weet niet of die ook op Netflix is te vinden.

 • Reply Naomi september 3, 2016 at 11:28

  Ik moet echt weer beginnen aan Outlander. was begonnen aan seizoen 2, maar heb al heel lang niet meer gekeken.. Ben nu begonnen aan making a murderer!

  x

 • Reply Esther september 3, 2016 at 20:50

  Ik ben net vanavond begonnen met making a murderer. 🙂

 • Reply Tamara D september 4, 2016 at 09:41

  Geen tv????!! WoW wat een beslissing,. Ik kijk graag programma’s op BBC en binnenkort begint expeditie robinson weer, en ja ik heb 2 kids dus Nickelodeon en cartoon network zijn heilig hier haha

 • Reply Eveline Fleur september 5, 2016 at 12:49

  Als het aan mij zou liggen zou ik ook ons tv abonnement opzeggen, maar mijn vriend kijkt zelf veel voetbal en documentaires e.d.

  Ik kijk eigenlijk al je bovenstaande series (afgezien van reign)! Misschien moet ik Reign dan ook maar eens gaan proberen. 😉

 • Leave a Reply