TV-series

Series die Yara op dit moment kijkt op Netflix

pretty little liars

Laatst plaatste Tedje al een artikel over series die ze op Netflix volgt. Dit vond ik zo leuk dat ik hem ook over neem! Ik ben een regelrechte liefhebber van series en Netflix is voor mij dé ideale manier om mijn series te volgen. Op die manier kun je heel easy bijhouden bij welk seizoen je bent en welke afleveringen je al hebt gekeken. I love it! Vandaag zet ik op een rijtje welke series ik volg via Netflix.

how i met your mother

1. How I Met Your Mother 
Mijn regelrechte nummer 1 van dit moment is zeker How I Met Your Mother. Deze serie volg ik met mijn vriend en we kijken soms urenlang afleveringen op Netflix. Ideaal! Deze serie is hilarisch en de afleveringen duren maar 20 minuten waardoor je op een avond zo bijna een heel seizoen bekijkt.

Pretty Little Liars

2. Pretty Little Liars 
Voorheen downloadde ik altijd de afleveringen van Pretty Little Liars, maar ik was dat op den duur zo zat dat ik de serie besloot te volgen via Netflix. Je loopt een klein beetje achter met Amerika, maar dat maakt niets uit. Het is zo easy! Onlangs is seizoen 6B (‘Five years forward‘) van start gegaan en ik ben weer hooked. Yes.

New-Girl-season-5-1

3. New Girl 
Een van de meest grappige TV-series die ik ooit heb gezien – na How I Met Your Mother – is zeker New Girl. Er staan nu drie seizoenen op Netflix en als ik me verveel kijk ik af en toe een aflevering. Of 10. En dan ben ik weer verslaafd, tot ik de serie een beetje vergeet. Dan begint het allemaal opnieuw. Zo’n heerlijke, makkelijke serie!

shadowhunters-episode-2-1-1400x600

4. Shadowhunters 
Een hele nieuwe serie in dit rijtje! Shadowhunters is nog niet zo heel lang uit en Netflix heeft toegezegd om elke week de afleveringen te voorzien van ondertiteling. Ik ben zo blij! Dit scheelt echt een hoop. Ik ben nog niet helemaal hooked maar hopelijk komt dat nog.

daredevil

5. Daredevil 
Een Netflix-original TV-serie: Daredevil. Daredevil kijk ik zo nu en dan wanneer ik er zin in heb. Ik volg de serie niet vast, maar ik vind het echt een hele leuke en spannende serie om te bekijken. Het tweede seizoen komt bijna uit, ik kan niet wachten tot ik weer verder kan kijken.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Esther januari 29, 2016 at 18:57

  PLL & Shadowhunters. <3

 • Reply hetboekenik januari 30, 2016 at 13:57

  New girl is zo’n leuke serie. Heb de dvd’s van de eerste seizoenen hier thuis liggen

 • Reply Noa februari 1, 2016 at 15:42

  PLL en Shadowhunters volg ik ook via Netflix, wel zo handig met iedere week een nieuwe aflevering!

 • Reply Eveline Fleur februari 6, 2016 at 13:56

  PLL en New Girl zijn echt hele leuke series! Ik kijk ze ook. <3

 • Leave a Reply