TV-series

Series die Yara op dit moment kijkt op Netflix #2

series die yara momenteel kijkt

Nog niet zo lang geleden zette ik 5 series op een rijtje in de eerste Series die Yara op dit moment kijkt op Netflix. Vandaag heb ik een vervolg hier op, aangezien ik met bijna alle series nu ‘klaar’ ben.

Momenteel kijk ik wat minder series tegelijk dan normaal, dit komt omdat er een zomerstop is voor Pretty Little Liars (can’t wait ’till season 7!) en omdat ik klaar ben met How I Met Your Mother. Op deze manier ben ik ook sneller klaar met de series die ik momenteel kijk, vooral omdat het allemaal series zijn die nog lopen!

Nashville

Mijn guilty pleasure is toch wel countrymuziek, dat vond ik als kind geweldig en nu ik Nashville kijk vind ik het wéér geweldig. Ik beluister de muziek van Nashville dan ook vaak op Spotify omdat ik het zo leuk vind.

Waar gaat Nashville over?
Rayna James is een countrylegende en heeft een carrière die de meeste artiesten zouden benijden. Maar toch. De laatste tijd begint haar populariteit te tanen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière.
Haar platenmaatschappij komt met een idee om haar populariteit weer op te krikken. Ze organiseren een concerttournee, waarbij ze het podium moet delen met de jonge en sexy belofte Juliette Barnes. Maar de sluwe Juliette wilt natuurlijk alle aandacht naar haar toe trekken. Rayna heeft dan ook weinig zin om met deze respectloze, ongetalenteerde en kleine feeks samen een podium te delen, waardoor er een ware populariteitsstrijd ontstaat. Maar misschien heeft Rayna een geheime troef in handen, wanneer de nog onbekende songschrijfster Scarlett O’Connor haar helpt om haar carrière nieuw leven in te blazen.

Jessica Jones

Ik schreef er al even geleden een artikel over: Jessica Jones. Mijn nieuwe verslaving. Wat een bad ass hoofdpersonage, I like that! Momenteel is alleen seizoen 1 uit en ik hoop dat seizoen 2 gauw komt.

Waar gaat Jessica Jones over?
Jessica Jones is een superheld. Door een tragedie heeft zij al vroegtijdig dat leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar priveleven. Daarnaast is zij werkzaam als prive-detective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gaven wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen… vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Suits

Een serie die ik samen met mijn vriend kijk is Suits. Ik ben de laatste weken enorm hooked aan Suits, zo verslavend is het.

Waar gaat Suits over?
Mike Ross is een luie maar briljante schoolverlater die zonder een diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen.

Welke series volg jij op dit moment?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.