Algemeen

Series die Yara nooit heeft gevolgd

Series die Yara nooit heeft gevolgd

Series zijn mijn guilty pleasures. Mijn grootste verslaving van dit moment? Gilmore Girls. Met de 4 nieuwe afleveringen in het vooruitzicht (25 november op Netflix!), wil ik alle afleveringen nog een keer hebben gezien. Heerlijk vind ik het. Ik kan me uren vermaken met een serie. Toch zijn er onwijs veel series die ik nooit heb gevolgd. Ik zet ze op een rijtje.

Younger

De serie Younger lijkt me een onwijs leuke serie, helemaal in mijn straatje.Leuke personages, een leuk verhaal.. En last but not least: Hilary Duff die een belangrijke rol speelt. Toch heb ik nooit een reden gevonden om de serie te bekijken, terwijl ik Younger wel like op Facebook. Gek hè?

Stranger Things

Iedereen om me heen is helemaal lyrisch als het gaat om de serie Stranger Things. Ik heb er echt geen gevoel bij: deze serie is helemaal niet mijn ding. Het moet een horror-ish serie zijn, en ik en horror gaan niet samen. Niet kunnen slapen om een film of serie, vreselijk.

Supernatural

De serie Supernatural lijkt me al heel lang geweldig om te kijken, zeker omdat er zo veel seizoenen zijn! Ook het onderwerp ligt me heel erg. Maar juist omdat er nog zoveel afleveringen zijn, word ik op de een of andere manier tegengehouden.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Een MARVEL serie zou ook echt helemaal iets voor mij zijn, zeker omdat ik series als Jessica Jones en Daredevil heel leuk vind. Maar nee, deze serie trekt me echt niet aan. De trailer vind ik helemaal niks, de personages liggen me niet. Nope, nope, nope.

Breaking Bad

Mijn vriend is helemaal lyrisch over deze serie en haalde me continu over om hem ook te gaan kijken, maar ook hier heb ik geen goed gevoel bij. Ik denk dat dit helemaal niks voor mij is.

Orange is the New Black

Over Orange is the New Black heb ik zoveel goeds gehoord, maar nadat ik de eerste aflevering heb gezien, ben ik meteen afgehaakt. Niet mijn type serie. Gewoon nee.

Dit zijn de series die Yara nooit heeft gevolgd. Welke series heb jij nooit gevolgd?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Marleen november 4, 2016 at 09:09

  Younger is zo leuk! Echt een van mijn favoriete series die je zo eventjes tussendoor kunt kijken! <3

 • Reply Annabel november 4, 2016 at 09:35

  SUPERNATURAL!!!!! Ja die moet je echt gaan kijken!!!!

 • Reply Story addict november 4, 2016 at 21:36

  Supernatural Supernatural Supernatural Supernatural Supernatural!!!!!!!! <3 <3 😀 😀 Vorig jaar mee begonnen, en samen met mijn vriend vele marathons gehouden, tot we gelijk liepen met Amerika 🙂 Pizza erbij, heerlijk! En Stranger Things vind ik ook erg leuk 🙂 Leuk met die kindjes in de hoofdrol. Breaking Bad heb ik ook helemaal gezien, en dat einde…. ik ga natuurlijk niks verklappen maar ben nog steeds aan het twijfelen of ik die nu heel goed of toch een beetje teleurstellend vond. Misschien toch een combi van beide. De andere series ken ik wel, maar daar heb ook ik nog geen afleveringen van gezien.

 • Reply Ayla november 5, 2016 at 10:35

  Supernaturaaaalll!! Het zijn er inderdaad veel, maar ze kijken zo lekker weg. En met lekker bedoel ik natuurlijk ook de gebroeders Winchester. Serieus, mijn leven zou minder leuk zijn als ik niet af en toe aan die twee denk.
  (Kijk maar even in mijn laatste blogpost, daar staan ze nog leuk te zijn met z’n tweeën!)

  • Reply Ayla november 5, 2016 at 10:36

   Ohja, dat was dus niet mijn laatste. Maar wel daarvoor denk ik. Nouja, doet er ook niet toe. Supernatural!!!

 • Reply Esther november 8, 2016 at 20:58

  Ik heb The walking dead nooit gevolgd, of nou ja, afgehaakt na 2 seizoenen die ik nog wel heel graag ooit af wil kijken. 🙂

 • Reply Jessica november 22, 2016 at 20:00

  Breaking Bad is even wennen, maar na een paar afleveringen wordt het echt goed! 😀

  Younger, Supernatural en Agent’s of S.H.I.E.L.D. zijn ook leuk! 🙂

 • Leave a Reply