Netflix, TV-series

Deze series volgt Danique E. momenteel

Ik ben een serie fan. Nee sterker nog, ik ben een serie fanaat. Ieder vrij moment dat ik heb thuis, spendeer ik op de bank met mijn grootste vriend Netflix of een andere streamingsdienst zoals Videoland. Momenteel zijn er weer heel wat series begonnen of nieuw, die ik volg. En deze laat ik jullie vandaag zien!

Dynasty

Yara schreef er laatst al over, de nieuwe serie op Netflix: Dynasty. Zelf houd ik van dit soort dramaseries, dus toen ik zag waar deze serie over ging, moest ik hem wel kijken. Ik heb nu twee afleveringen gezien en moet wachten op de derde. Maar tot nu toe vind ik het heel leuk. Iedere week standaard voor de buis dus.

How to get away with murder

De nieuwe favoriete serie van mijn vriend en mij. Wow. We zijn net in seizoen 2 en er blijven dingen gebeuren die je totaal niet verwacht. Zo bijzonder hoe een serie telkens weer met een nieuwe inslag komt. Dit is echt een bingewatch serie, dus kijk uit! Nu ik dit ook typ, wil ik eigenlijk liever op de bank kruipen en meteen weer een nieuwe aflevering aanzetten. Tot nu toe staan er twee seizoenen op Netflix, maar ik weet dat inmiddels het vierde seizoen in volle gang is. Hopelijk wordt seizoen 3 snel toegevoegd (Netflix, please?).

Clique

Sinds kort heb ik Videoland. Ik ontdekte al snel dat hier weer andere series opstaan dan op Netflix. Eentje die me meteen opviel was Clique. Een Britse thrillerserie die zich afspeelt op een universiteit. Een soort highschool-achtig, maar dan anders en heel spannend. Een korte serie van maar 6 afleveringen, dus ik denk dat ik deze snel af heb!

Riverdale

Tja, moet ik hier iets over zeggen? Ik heb het idee dat menig mens deze serie tegenwoordig volgt. Ik was vanaf het begin meteen fan. Het werd wel steeds duisterder, maar dat heeft ook wel weer iets. En ook in deze serie gebeurt er steeds iets nieuws, waardoor je moet blijven kijken. Brr, ik zou toch niet in een stadje als Riverdale willen wonen hoor!

Modern Family

Ah, good old Modern Family. En het mooie is dat mijn vriend en ik pas bij seizoen 2 zijn, dus nog een hele lange weg te gaan hebben. Heerlijk voor tussendoor en super grappig. Ik denk dat dit een van de weinige Amerikaanse series is waar ik hardop bij kan lachen. Love it!

Supergirl

Een serie die ik lang geleden gestart ben voordat ik Netflix had. Nu heb ik al een tijd Netflix, maar ik wist dus niet dat deze serie daar ook op stond! Shame on me! Nu kan ik het wel mooi weer gaan oppakken. Ik merk wel dat ik het in het begin stiekem leuker vond dan nu, dus ik ben benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen.

Once Upon a Time

Once Upon a Time was dit mijn favoriete serie, maar nu vind ik het toch redelijk vaag worden. Ik ben in seizoen 5 en ik merk dat ik mijn aandacht moeilijk erbij kan houden. Eerst zat ik altijd geboeid van begin tot eind te kijken, maar dat is nu wel anders. Ik ben wel erg benieuwd hoe het verhaal zich gaat ontwikkelen aangezien de hele cast vervangen wordt vanaf seizoen 7…

En dat zijn de series die ik op dit moment volg! Welke series kijk jij?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Anne (Anneother Book) oktober 24, 2017 at 09:54

    Ik kijk ook Riverdale en Modern Family! Ik wacht ook al een tijdje op seizoen 4 van Brooklyn 99 dat nog steeds niet op Netflix staat…

  • Reply Lies oktober 24, 2017 at 15:23

    Zitten hele leuke series tussen! Once upon a time, Supergirl en Riverdale kijk ik zelf ook. Bij Once upon a time ben ik alleen zelf nog niet in seizoen 5, dus ben benieuwd wat ik er van ga vinden.

  • Reply Paula | MustMag.nl oktober 25, 2017 at 16:48

    Clique lijkt me heel tof! Die ene actrice ken ik uit The Fall, heel gek om haar te zien in deze trailer.. haha. Riverdale kijk ik ook, zo’n fijne serie.

  • Leave a Reply