Algemeen

5x series op Netflix die het kijken waard zijn

series op Netflix

Ben jij ook zo’n serieliefhebber als wij? We kunnen geen genoeg krijgen van series. Al jarenlang zijn we grote liefhebbers en daarom hebben we nu series voor je op een rij gezet die het kijken waard zijn (en nee, het zijn geen Netflix originals!).

Ik heb vijf series op Netflix op een rijtje gezet die ik al langere tijd volg, op sommige momenten bekijk ik de een vaker dan de ander.

1. Chesapeake Shores

Per toeval zette ik de serie Chesapeake Shores op, zonder er veel verwachtingen bij te hebben. De afbeelding bij de serie zag er enorm cheesy uit en ik besloot om hem maar op te zetten terwijl ik de was ging opvouwen (wie doet dit nog meer?). Vijf afleveringen (en de was, het strijkwaar en een opruimsessie) verder was ik compleet verslaafd en kon ik niet meer stoppen. Wat een heerlijke feelgood serie! Als ik zin heb in een positieve serie dan zet ik altijd deze serie op. Een echte aanrader!

2. New Girl

Een serie die ik soms volop volg en soms ook niet, dat is New Girl. Het ene moment kan ik iedere avond een aflevering kijken maar soms ook maanden niet. Ik vind het een heerlijke serie vol met humor. Het maakt me niet uit hoe lang ik niet heb gekeken: het is net alsof je gisteren nog een aflevering hebt gezien en precies weet waar de serie over gaat. En daar houd ik van. Een van mijn favoriete series op Netflix!

3. Peaky Blinders

Toen ik op reis was naar Vietnam keek ik tijdens een lange busrit naar Peaky Blinders, min of meer omdat iedereen er zo lovend over was. Na aflevering éeén snapte ik het volledig, dit is een hele spannende serie die je continu in zijn greep houdt. Het is ook een typische serie die ik soms langere tijd volg maar ook langere tijd niet kan volgen.

4. The Good Witch

Het was een druilerige dag in het weekend toen ik The Good Witch op zette, een Hallmark-serie die ik (net als Chesapeake Shores) zonder verwachting ging kijken. De naam trok me niet zo aan maar toen ik de trailer had gezien dacht ik dat het wellicht leuk was. En ik had gelijk. Het is een serie op Netflix met een feelgood randje waar ik (heel stiekem) toch altijd van geniet. Ik denk dat deze serie wel mijn guilty pleasure is!

5. Once Upon a Time

Onlangs kwam ik erachter dat Once Upon a Time ten einde is, dat maakte me om twee redenen heel verdrietig. Dat betekende allereerst dat ik de serie al zo lang niet heb gezien dat ik er niks vanaf wist, maar ten tweede betekende het ook dat het OUAT tijdperk ten einde is en er niet meer komt. Er was een tijd dat ik Once Upon a Time heel uitgemolken vond, maar toch keek ik altijd door. Desondanks vond ik het wel een serie die het kijken waard is. En het beste nieuws is dat alle 7 de seizoenen op Netflix beschikbaar zijn. Infinity bingewatchen!

Meer series op Netflix

Uitgekeken? Kijk dan vooral eens naar How I Met Your Mother, Gilmore Girls, Modern Family of Gossip Girl. Van deze series op Netflix kunnen we écht geen genoeg krijgen. Sommigen van ons hebben Gossip Girl zelfs al drie keer helemaal gezien!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply