Netflix

Deze series mis ik op Netflix

Netflix, een van mijn favoriete websites als je het mij vraagt. Sinds de komst van Netflix heb ik een abonnement en ik heb dan ook veel series versleten. Ik ben altijd weer blij met nieuwe series die worden toegevoegd, vooral als ik ze nog niet heb gezien. Ik mis er helaas toch ’n aantal en die zet ik vandaag op een rij.

Friends, Gilmore Girls.. Ik wachtte met smart tot deze series werden toegevoegd op Netflix. En toen bijvoorbeeld Gilmore Girls werd toegevoegd, had ik ‘m ook binnen een mum van tijd gekeken. Dat geldt nu ook met Friends, ik kijk iedere dag wel een afleveringetje. Heerlijk!Ā Toch mis ik vaak nog een heleboel series die ik normaal volg.

1. Charmed. Ken je ‘m nog, die leuke serie met de drie zussen die heksen zijn? Ik vond dit zo leuk om te kijken vroeger, samen met mijn moeder keek ik iedere doordeweekse avond een aflevering (op Net5 – nostalgisch!). Laatst las ik dat er een nieuw seizoen komt met nieuwe actrices. Ondanks dat ik dat jammer vind, ben ik toch benieuwd. Voor die tijd zou ik heel graag alle seizoenen opnieuw willen kijken. Puur omdat het zo lang geleden is dat ik alles heb gezien. Netflix, voeg deze serie nou toch toe!

2. Younger. Een serie die nog steeds wordt uitgezonden, waar Netflix geen rechten over heeft – helaas. Ik vind het een hele fijne serie die iedere keer heel herkenbaar en grappig is. Zo zonde dat Netflix deze serie niet toevoegt. Het is een niet al te populaire serie, dus ik denk dat het daaraan ligt.

3. Nog een serie die ik mis is Grey’s Anatomy. Er zijn al zoveel seizoenen van verschenen en de serie blijft immens populair! Ik snap niet dat deze serie niet op onze Netflix staat, ik denk dat veel mensen er blij van worden. Wellicht heeft het te maken met de kosten – ik kan begrijpen dat zo’n serie veel geld kost om binnen te halen. Zeker als hij populair blijft. Ik geloof dat er zo’n 14 seizoenen inmiddels van zijn.

4. Game of Thrones. Hallo, zeg! Als er een serie is die ik maar al te graag op Netflix zou willen zien dan is het GoT wel. Ik weet nog dat HBO Nederland ermee ophield en ik kon alleen maar denken: deze serie moet naar Netflix. Gelukkig kon de serie toen wel worden bekeken via een andere zender, maar alsnog. Netfix had de oplossing geweest.

5. Laatst moest ik ineens aan een paar oude series denken. Criminal Minds, CSI: New York, CSI: Miami. Hoe tof zou het zijn om die series weer eens terug te halen en zo nu en dan te bekijken? Ik weet dat Criminal Minds als enige serie nog steeds loopt, maar de CSI-reeks is inmiddels afgelopen. Ik zou het zo leuk vinden om weer eens alle oude afleveringen terug te halen. Vroeger keek ik dit altijd, volgens mij kon je CSI: Miami op de dinsdag bekijken en dat deed ik met veel liefde. Ik bleef er zelfs voor thuis.

Zo zie je maar, ondanks dat het Netflix aanbod best divers is en er talloze series op staan: je blijft series missen. Ik ben toch benieuwd naar de series die jij mist. Welke series ontbreken volgens jou?

8 Comments

 • Judith

  Younger staat er denk ik niet op, omdat de Nederlandse rechten bij Videoland liggen. Daar staat de serie immers wel op! Ik mis The Fosters, maar daar geldt (of gold) hetzelfde voor. šŸ™‚

 • evi

  De series zoals csi en charmed wil ik zo graag terug. Ik keek dit vroeger altijd met mijn zussen. En ik herinner me vroeger dat het op zondag crime Night was op tv en dan was NICS, CSI allemaal op tv na elkaar. Zo gezellig! Ik hou van dit soort series.

 • EdriĆ«nne

  Veel van die series staan er niet op, omdat Ziggo of Videoland de rechten heeft. Zo staat Younger op Videoland, en Game of Thrones en Grey’s Anatomy op Ziggo (en ook KPN denk ik). Alle HBO series zijn namelijk overgenomen door Ziggo, en onder ‘ABC Studios’ heeft Ziggo ook veel series overgenomen. Zo hadden ze ook het laatste seizoen Once Upon A Time, maar er is hoop voor die ABC Studios series, want ik geloof een maand later kwam OUAT toch nog op Netflix! Maar Game of Thrones hebben ze echt exclusieve rechten voor denk ik. Wat ik trouwens op Netflix mis is series als 90210, The OC en One Tree Hill!

 • bella

  csi kun je nog steeds zien….wordt constant herhaald op de nl tv, dus daar zit ik niet echt om te springen..net zoals bones, ncis, house enz hoeven er voor mij niet bij netflix
  laat lucifer weer terugkomen….en de vervolgseries van sons of anarchie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.