Netflix, TV-series

Deze series kun je offline via Netflix kijken!

outlander
Nu Netflix ook de optie biedt om offline te kijken, is het natuurlijk ontzettend handig als je ook weet welke films en series je offline kan kijken. Er verscheen al een artikel met leuke films die Netflix offline aanbiedt, maar wist je al dat je ook series op die manier kan kijken?

Outlander

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?
Het hele eerste seizoen van Outlander is te downloaden.

the-crown

The Crown

The Crown seizoen 1 gaat over de jonge jaren van Queen Elizabeth II. Op jonge leeftijd werd zij al tot koningin gekroond. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog was er nog voldoende politieke onrust. Vrij kort na die oorlog werd Elizabeth al voorbereid op haar leven als koningin. Er was toen echter geen rekening mee gehouden dat zij in 1953 al gekroond zou worden tot koningin. Haar vader koning George VI overleed vrij onverwachts, ondanks dat zijn gezondheid in de jaren vijftig snel achteruit ging. Plotseling kreeg een jonge vrouw uitermate verantwoordelijke taken en in The Crown wordt weergegeven dat dit drastische veranderingen in haar leven te weeg heeft gebracht.
The Crown speelt zich af tussen 1947 en 1956.

Seizoen 1 is te downloaden.

sense8

Sense8

Een groep personen over de hele wereld zijn plots mentaal verbonden. Samen moeten zij een manier vinden om te overleven terwijl ze opgejaagd worden door degenen die denken dat zij een gevaar vormen voor de wereldorde.
Het eerste seizoen is te downloaden.

flaked

Flaked

Flaked is de serio-strip verhaal van Chip, een gevierde ingezetene van de insulaire wereld van Venetië, Californië die voor zijn beste vriends fascinatie valt. Al snel begint het verwarde web van halve waarheden en semi-gelul dat zijn allerbelangrijkste beeld en soberheid begint te ontrafelen.
Alles is te downloaden.

shooter

Shooter

Shooter is een serie gebaseerd op de best-seller van Stephen Hunter, Point of Impact en de gelijknamige film uit 2007 met Mark Wahlberg in de hoofdrol.
Het eerste seizoen kan je downloaden.

house-of-cards

House of Cards

Francis Underwood (Kevin Spacey) is een roekeloos politicus. Hij is bereid over lijken te gaan om zijn doel te bereiken. Wanneer hij door de zo net verkozen president gepasseerd wordt, besluit hij wraak te nemen. Hij wil immers zelf president worden en besluit daarom alle politieke geheimen van Washington te lekken.
4 seizoenen zijn te downloaden.

marco-polo

Marco Polo

De avonturen van ontdekkingsreiziger Marco Polo spelen zich af in het China van 1300 tot 1201 na Christus. De serie wordt omschreven als een serie met actie, avontuur, politieke intriges en oorlog. Dit in combinatie met een vlotte verhaallijn.
Marco Polo is afgelopen, je kan beide seizoenen downloaden.

breaking-bad

Breaking Bad

Breaking Bad gaat over een scheikundeleraar van 50 die ontdekt dat hij, ondanks dat hij nooit heeft gerookt, longkanker heeft. Om zijn gezin financieel veilig te stellen na zijn dood, neemt hij een radicale beslissing en komt daardoor van de ene in de andere bizarre situatie.
Je kan alle seizoenen downloaden.

The affair

Noah is een onderwijzer uit New York City en een schrijver die gelukkig getrouwd is, maar heeft een hekel aan zijn financiële afhankelijk van rijke schoonvader. Alison is een jonge serveerster die haar leven en huwelijk op de rit probeert te krijgen in de nasleep van een tragedie. Het provocerende drama ontvouwt zich wanneer Alison en Noah elkaar ontmoeten in Montauk, op het eind van Long Island.
Seizoen 1 is te downloaden.

dexter

Dexter

Dexter is gebaseerd op het boek: Darkly Dreaming Dexter van Jeff Lindsay. Dexter Morgan (gespeeld door Michael C. Hall) is forensisch onderzoeker bij de politie in Miami. Hij verloor zijn ouders toen hij drie was en sleept een mysterieus trauma mee: hij is zelf een seriemoordenaar. Zijn adoptievader, politieman Harry Morgan, herkende Dexters psychopathische neigingen en leerde hem zijn onweerstaanbare drang om mensen te vermoorden te kanaliseren. Dexter mag enkel mensen vermoorden ‘die het verdienen’: seriemoordenaars die door de mazen van het net glippen en op vrije voeten rondlopen. Van Harry heeft Dexter geleerd hoe hij zich in het dagelijkse leven normaal moet gedragen.
Alles is te downloaden.

the-bridge

The Bridge

Wanneer op de Øresundbrug tussen Zweden en Denemarken een lijk gevonden wordt, dwingt deze spectaculaire moord de Zweedse en Deense politie tot een nauwe samenwerking.
Gruwelijke gebeurtenissen blijven elkaar opvolgen… De Deense agent Martin Rohde (Kim Bodnia – The Killing, Those Who Kill) en de Zweedse Saga Norén (Sofia Helin – Beck) gaan de uitdaging met frisse tegenzin aan.

Seizoen 1 en 2 is te downloaden.

3

3%

De serie 3% volgt de strijd van een groep karakters die proberen om geselecteerd te worden als deel van een 3% die goedkeuring krijgen om naar ‘Die Kant’ te gaan. Het verhaal vindt plaats in een wereld waar mensen, die de leeftijd van 20 bereiken, zich kunnen aanmelden voor een selectie proces waar 3% geaccepteerd om over te stappen naar een beter wereld vol met kansen en de belofte van een fatsoenlijk leven. Het selectie proces is wreed, vol met spanning en gevuld met extreme situatie van stress, angst en morele dilemma’s.
Seizoen 1 is te downloaden.

paranoid

Paranoid

Paranoid is een samenzweringthriller, die het verhaal verteld van een vrouwelijke huisarts die wordt vermoord in een landelijk gelegen speeltuin met een overvloed aan getuigen. Een groep van rechercheurs gaan aan het werk met de schijnbaar recht toe recht aan onderzoek, maar als ze dieper in de zaak duiken komen ze er achter dat het niet zo makkelijk is als ze dachten.
Seizoen 1 is te downloaden.

En dan is dit nog niet eens alles. Welke van deze series ga jij offline kijken?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply miranda december 20, 2016 at 15:53

  Als ik na de kerstvakantie operatief van de bank verwijderd moet worden, is het jullie schuld, he?!

  • Reply Danique V. december 20, 2016 at 16:05

   Haha! Ik kijk ze ook lekker in m’n bed. Dan kan je zo lekker met je telefoon onder de dekens kruipen!

 • Reply Esther januari 8, 2017 at 15:55

  Ik kijk nu the crown. 🙂

 • Leave a Reply