TV-series

Series die weer bijna beginnen + serienieuwtjes

Schermafbeelding 2014-05-11 om 12.49.48

Nog even en dan beginnen er weer een aantal series waar we zo lang op hebben gewacht. Wat dacht je van Pretty Little Liars en Orange is the New Black? Twee series die ontzettend spannend eindigden in het laatste seizoen.

Pretty Little Liars
10 juni begint Pretty Little Liars weer! En oh oh oh wat was de season finale van seizoen 4 spannend! Wil je je geheugen weer even opfrissen met wat er in het laatste seizoen gebeurde? Klik dan hier voor een recap van seizoen 4. Hierboven kun je al een promo bekijken van aflevering 1 van seizoen 5. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. In seizoen 5 zal Caleb Rivers (Tyler Blackburn) weer te zien zijn. Hij had de overstap gemaakt naar Ravenswood, maar nadat die serie gecanceld was, komt hij weer terug als volwaardig castlid.

Orange is the New Black
Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden celstraf voor het transporteren van drugsgeld. Dit deed ze voor oude liefde Alex Vausse, een internationale drugssmokkelaar. Piper verruilt haar comfortabele leventje voor oranje pakken in de vrouwengevangenis. Ze moet op haar eigen manier die 15 maanden door zien te komen. Seizoen 1 was geweldig, een van de leukste series die ik ooit heb gezien. Het was humoristisch, maar ook bloedserieus. 6 juni wordt het volledige tweede seizoen op Netflix gezet en ik kan niet wachten om alle afleveringen te gaan kijken! Het eind van seizoen 1 was namelijk zo spannend!

Welke series beginnen er nog meer binnenkort?
6 juni: Orange is the New Black (Netflix, seizoen 2 première)
10 juni: Pretty Little Liars (ABC Family, seizoen 5 première)
16 juni: Switched at Birth (ABC Family, seizoen 3B première), The Fosters (ABC Family, seizoen 2 première)
30 juni: Under the Dome (CBS, seizoen 2 première)

Overig nieuws in serieland

Goodbye and welcome!
The 100, Hart of Dixie en Beauty and the Beast worden verlengd! Helaas is het over voor The Tomorrow People, Star-Crossed en The Carrie Diaries. Deze series begaven zich al langer in de gevarenzone omdat de kijkcijfers te laag waren.

Seizoen 3 Orange is the New Black
Ook zo dol op de serie Orange is the New Black? Seizoen 2 is nog niet uit, maar Netflix heeft al bekend gemaakt dat er een seizoen 3 komt. Yeah!

Schermafbeelding 2014-05-11 om 13.13.29

Glee
Sinds de dood van Cory Monteith (Finn Hudson) is Glee een moeizame productie geworden en dat zie je ook. Glee is niet meer wat het geweest is. De productie werd stilgezet, maar vervolgde alweer snel voor een ere aflevering voor Monteith. De hele aflevering heb ik gehuild en volgens mij was ik niet de enige. Daarna kreeg Glee een hele andere twist: we volgden de verhaallijnen van o.a. Rachel en Kurt die naar New York vertrokken. Het zesde en laatste seizoen gaat er echter helemaal anders uitzien. Wat er in New York gebeurt, zullen we nog wel te zien krijgen, maar het zal geen centrale rol meer spelen. Het laatste seizoen zal liefdevol worden dat zich richt op de originele mensen waar de serie  om draait. Het laatste seizoen zal 24 afleveringen gaan tellen.

Seizoen 2 Celblok H
Ben jij meer van de Nederlandse series? Niet getreurd, want er komt een seizoen 2 van Celblok H op SBS6.

Op welke serie verheug jij je al? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.