TV-series

Series die Tedje op dit moment kijkt op Netflix

suits1

Op het moment kan ik me niet echt zetten tot lezen, maar een serie kijken gaat eigenlijk altijd wel. Dit zijn de series die ik op dit moment volg op Netflix!

Ik denk dat ik op dit moment makkelijker grijp naar Netflix in plaats van naar mijn boek omdat ik de hele dag heb gewerkt en geen zin heb om ’s avonds mijn ogen nog in te spannen om iets te lezen. Iets kijken gaat voor mijn gevoel veel gemakkelijker. Vandaag deel ik de series die ik op dit moment op Netflix volg.

Suits
Samen met mijn vriend ben ik nu bij seizoen 4 van Suits. Ik vind het echt een heerlijke serie! Ik hou van de grapjes van Louis en Donna en tsja, Harvey en Mike zijn niet verkeerd om naar te kijken! In seizoen 3 had ik even een dipje, maar nu wordt het echt weer super leuk!

himym

How I Met Your Mother
Ik heb seizoen 1 samen met mijn vriend gekeken, maar daarna is hij afgehaakt. Ik vond het zo leuk, dat ik gewoon door ben blijven kijken. Als mijn vriend nacht- of avonddienst heeft, kijk ik altijd nog een aflevering How I Met Your Mother in bed, want die duren maar 20 minuten en dan kan ik lekker alleen kijken! Intussen ben ik trouwens bij seizoen 3!

modern-family

Modern Family
Mijn vriend en ik waren klaar (op Netflix) met Once Upon a Time, dus we wilden graag een andere serie gaan kijken naast Suits. We keken de eerste aflevering van Modern Family. Ik dacht dat ik het niet leuk zou vinden, maar ik vond het eigenlijk verrassend grappig! We zijn nu ergens aan het eind van het eerste seizoen. Ik ben benieuwd hoe lang we deze serie vol gaan houden, want ik denk wel dat het de hele tijd hetzelfde blijft.

thevampirediaries

The Vampire Diaries
Dan zijn er nog talloze andere series die ik in mijn eentje volg of heb gevolgd of nog moet afkijken. Zo moet ik nog een paar afleveringen van Glee, maar ik was ook ooit begonnen met Hart of Dixie waar ik nog 11 afleveringen van moet zien en Switched at Birth waar ik nog 27 afleveringen van moet kijken. Op Netflix kijk ik nu The Vampire Diaries. Ik ben nu bij seizoen 6 maar die staat nog niet op Netflix. Nog even wachten dus! Misschien dat ik eerst maar die andere series moet gaan voltooien…

Welke series volg jij allemaal op dit moment?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Anouk januari 16, 2016 at 09:50

  Jaaa Suits is zo leuk! <3 En ik heb How I Met Your Mother ook helemaal gezien, die serie is echt geniaal 🙂

 • Reply Ayla januari 16, 2016 at 10:39

  Ik kijk Suits ook met mijn vriend, maar zit nog maar aan seizoen 2 😀
  En How I met your mother is zoooo leuk, die moet je sowieso helemaal uitkijken!

 • Reply Annabel januari 16, 2016 at 10:47

  Nog steeds Dr Who maar dat ligt weer even stil en Jessica Jones. Ik probeer niet teveel tegelijk te kijken.

 • Reply Esther januari 16, 2016 at 11:57

  Ik kijk nu: Shameless, Pretty little liars, en Shadowhunters. 🙂

 • Reply Kelly januari 16, 2016 at 15:02

  Suits & The Vampire Diaries zijn ontzettend leuk. Ik kan niet wachten tot er weer een nieuwe aflevering van Suits komt deze maand. Verder kijk ik nu Elementary met mijn vriend.

 • Reply Luna januari 16, 2016 at 16:40

  Ik heb nu eindelijk Once upon a time ontdekt. Ik kijk eerst deze serie af. Life unexpected lijkt me ook gaaf.

 • Reply Bianca Schrijft januari 16, 2016 at 18:39

  Allemaal heerlijke series, niks aan toe te voegen. 😉

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) januari 16, 2016 at 22:48

  I love Suits!

 • Reply Lieke januari 18, 2016 at 12:57

  How I Met Your Mother, Modern Family en The Vampire Diaries heb ik al helemaal afgekeken, heerlijke series! 🙂 Ik kijk momenteel geen series op Netflix, omdat ik meeste series volg wanneer ze in Amerika op tv komen, maar als ik meer tijd heb ga ik nog wel Orange Is The New Black verder kijken, daar heb ik één seizoen van gezien. Een echte aanrader is trouwens ook How To Get Away With Murder. Ik zag dat laatst het eerste seizoen is toegevoegd 🙂

 • Reply Noa januari 22, 2016 at 20:36

  Leuk! Ik wacht op nieuwe afleveringen van Suits en TVD.

 • Leave a Reply