TV-series

Series die Tedje op dit moment kijkt op Netflix

suits1

Op het moment kan ik me niet echt zetten tot lezen, maar een serie kijken gaat eigenlijk altijd wel. Dit zijn de series die ik op dit moment volg op Netflix!

Ik denk dat ik op dit moment makkelijker grijp naar Netflix in plaats van naar mijn boek omdat ik de hele dag heb gewerkt en geen zin heb om ’s avonds mijn ogen nog in te spannen om iets te lezen. Iets kijken gaat voor mijn gevoel veel gemakkelijker. Vandaag deel ik de series die ik op dit moment op Netflix volg.

Suits
Samen met mijn vriend ben ik nu bij seizoen 4 van Suits. Ik vind het echt een heerlijke serie! Ik hou van de grapjes van Louis en Donna en tsja, Harvey en Mike zijn niet verkeerd om naar te kijken! In seizoen 3 had ik even een dipje, maar nu wordt het echt weer super leuk!

himym

How I Met Your Mother
Ik heb seizoen 1 samen met mijn vriend gekeken, maar daarna is hij afgehaakt. Ik vond het zo leuk, dat ik gewoon door ben blijven kijken. Als mijn vriend nacht- of avonddienst heeft, kijk ik altijd nog een aflevering How I Met Your Mother in bed, want die duren maar 20 minuten en dan kan ik lekker alleen kijken! Intussen ben ik trouwens bij seizoen 3!

modern-family

Modern Family
Mijn vriend en ik waren klaar (op Netflix) met Once Upon a Time, dus we wilden graag een andere serie gaan kijken naast Suits. We keken de eerste aflevering van Modern Family. Ik dacht dat ik het niet leuk zou vinden, maar ik vond het eigenlijk verrassend grappig! We zijn nu ergens aan het eind van het eerste seizoen. Ik ben benieuwd hoe lang we deze serie vol gaan houden, want ik denk wel dat het de hele tijd hetzelfde blijft.

thevampirediaries

The Vampire Diaries
Dan zijn er nog talloze andere series die ik in mijn eentje volg of heb gevolgd of nog moet afkijken. Zo moet ik nog een paar afleveringen van Glee, maar ik was ook ooit begonnen met Hart of Dixie waar ik nog 11 afleveringen van moet zien en Switched at Birth waar ik nog 27 afleveringen van moet kijken. Op Netflix kijk ik nu The Vampire Diaries. Ik ben nu bij seizoen 6 maar die staat nog niet op Netflix. Nog even wachten dus! Misschien dat ik eerst maar die andere series moet gaan voltooien…

Welke series volg jij allemaal op dit moment?

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.