TV-series

Series die in 2017 verschijnen waar Yara naar uit kijkt

Famous in love

De afgelopen jaren zijn er helaas veel leuke series ten einde gekomen die ik trouw volgde. Ook zijn er veel series die de komende tijd stoppen, zo jammer. Gelukkig heb ik wel goed nieuws: er komen heel veel nieuwe series de komende tijd. Dit zijn de series waar ik naar uit kijk!

Riverdale

Onlangs werd de trailer van Riverdale gelanceerd en wij waren eigenlijk meteen enthousiast. Helaas is er nog niet veel over de serie bekend, maar het ziet er wel heel spannend uit. De serie draait om een paar tieners die erachter komen dat het surreële afspeelt rondom het dorpsleven – met het donker en de gekte dat verstopt zit achter Riverdale’s mooi aanzien.
Riverdale ging op 26 januari 2017 in première.

 

Famous in love

Een serie waar wij allemaal heel erg naar uit kijken! Van de regisseur van Pretty Little Liars is hier Famous in Love, precies in de periode dat PLL ermee stopt. De serie gaat over een gewone student die een enorme grote kans krijgt om mee te spelen in een Hollywood mega-blockbuster film. Ze moet vanaf dan navigeren door een onmiskenbare chemie tussen haar twee mede-hoofdrolspeelsters, terwijl ze de waarheid van een verdwenen popster boven water probeert te krijgen.
Famous in love gaat op 18 april 2017 in première

Powerless

Powerless is een komedie die zich afspeelt in het universum van DC Comics. De show volgt personen die geen superkrachten hebben maar wel leven in een wereld van superhelden en schurken. Het verhaal gaat over een van de slechtste verzekeringsmaatschappijen van Amerika. Een hilarische serie, als ik de trailer moet geloven!
Powerless gaat op 2 februari 2017 in première

 

Iron fist

Iron Fist gaat over miljardair Danny Rand, die terugkeert naar New York City. Jarenlang was hij vermist. Hij probeert een band op te bouwen met zijn familie en neemt het ondertussen op tegen de criminele elementen in de stad. Hij doet dit met zijn Kung-Fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.
Iron Fist gaat op 17 maart 2017 in première

Santa Clarita Diet

Een Netflix original serie met Drew Barrymore in de hoofdrol! De serie gaat over Joel en Sheila, dit is een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles. Zij leven samen met hun tienerdochter Abby. Wanneer Sheila een dramatische verandering ondergaat in haar leven, dreigt dit de levens van haar gezinsleden te verwoesten.
Santa Clarita Diet gaat op 3 februari 2017 in première

Big Little Lies

De serie Big Little Lies draait om een grote chaos bij het jaarlijkse ouderfeest van de basisschool Pirriwee Public. Gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Chaos. Wat er gebeurt is? Een van de ouders is dood, en niemand weet wat er aan de hand is. Moord, ongeluk of een ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn…
Big Little Lies gaat op 19 februari 2017 in première

Binnenkort zal ik eens mijn favoriete series van het moment delen, aangezien ik momenteel wel veel leuke series volg!

Naar welke series kijk jij uit?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Ayla januari 27, 2017 at 10:41

  Oh! Santa Clarita Diet ziet er leuk uit zeg! En Riverdale, daar ben ik ook heel erg benieuwd naar, kan echt niet wachten tot die uitkomt.

 • Reply Judith januari 27, 2017 at 11:13

  Oe! Als Pretty Little Liars straks afgelopen is, ben ik zelf ook weer toe aan een nieuwe serie. Waarschijnlijk eerder al. Ik kijk zelf al tijden uit naar Riverdale, Famous in Love & Santa Clarita Diet.

 • Reply Naomi januari 27, 2017 at 11:42

  Ik ben heel benieuwd naar Riverdale en famous in love!

  x

 • Reply Valerie januari 27, 2017 at 13:10

  Ik kijk zó erg uit naar Famous in Love! Denk dat ik een behoorlijke dip ga hebben als Pretty Little Liars is afgelopen.. Big Little lies ziet er ook tof uit!

 • Reply Tess januari 27, 2017 at 19:17

  Leuk! Ik wil Riverdale zo snel mogelijk gaan kijken! En ik kijk nog meer uit naar Famous In Love, lijkt me echt een leuke serie. Ben erg benieuwd, nog maar even wachten tot april (tegelijk met de laatste afleveringen van PLL).

 • Reply Evi januari 29, 2017 at 10:33

  Ik kijk echt al wel uit naar Famous in love. Ook heb ik Riverdale al op mijn to-watch list staan. Ik ga deze serie samen met mijn zus kijken we moeten dus enkel nog een moment vinden om de eerste aflevering te zien. Ik ben er echt zo benieuwd naar. Zeker nu ik terug meer tijd heb omdat mijn examens eindelijk gedaan zijn.

 • Reply Esther februari 4, 2017 at 18:40

  Ik ben benieuwd naar big little lies. 🙂

 • Leave a Reply