TV-series

Series die Danique E. op dit moment volgt

onceuponatime
Ik ben echt een serie freak. Het liefst kijk ik ze iedere avond in mijn vrije tijd. Ik kijk altijd liever naar series dan dat ik een film opzet. Waarom? Het is toch heerlijk als het verhaal nooit eindigt en je lekker verder kunt kijken. Of ja, soms moet je een week wachten, maar oké je begrijpt wat ik bedoel. Vandaag zet ik een paar series op een rijtje die ik op dit moment volg.

Once upon a Time
Een serie die ik al een aantal jaar volg is Once upon a Time. Ik blijf deze serie zo leuk vinden, dat ik altijd de nieuwste afleveringen kijk. Inmiddels ben ik in seizoen 5. Bewust loop ik een beetje achter zodat ik soms drie afleveringen op een avond kan kijken, dat vind ik heerlijk. Deze serie is zeker een aanrader als je van sprookjes, spanning en avontuur houdt. Het is zeker niet stoffig en saai, de sprookjes worden namelijk een heel nieuw leven ingeblazen. Letterlijk.

supergirl
Supergirl

Een serie die ik sinds kort volg is Supergirl. Eerder schreef ik hier al een artikel over, toen ik net een paar afleveringen had gezien. Inmiddels volg ik het iedere week trouw en vind ik het nog steeds heel erg leuk. Het gaat over het nichtje van Superman, genaamd Supergirl. Zij moet ervoor zorgen dat alle problemen in de stad worden opgelost en de stad wordt gered van vervelende aliëns. De hoofdpersoon leeft een dubbel leven, waardoor niemand weet dat zij Supergirl is. Overdag werkt ze in een enorm mediabedrijf, als assistente van een vervelende baas.

gameofthrones
Game of Thrones

Samen met mijn vriend kijk ik ook vaak naar series. We volgens naast The Walking Dead ook Game of Thrones samen. Hier zijn we ongeveer drie maanden geleden mee begonnen en inmiddels zijn we aangekomen bij seizoen 5. We lopen dus nog een beetje achter, maar het is wel fijn als je veel afleveringen achter elkaar kunt kijken. Game of Thrones is echt een geweldige serie die eigenlijk iedereen gezien moet hebben. Jeetje, wat houd ik ervan. Ook echt een aanrader om samen met je vriend te kijken.

Welke series volg jij momenteel?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Chantal december 8, 2015 at 09:34

  Ouap is zo leuk! Mijn ouders zijn bij seizoen 4 via Netflix, ik heb net S3 gezien . Maar waar kijk jij S5 dan? Die staat toch nog niet op Netflix? Ik wil GoT nog gaan kijken ( de bieb heeft de dvd boxen) maar ik lees eerst de boeken

 • Reply Daniëlle december 8, 2015 at 11:12

  Ik ben Game of Thrones weer opnieuw aan het kijken, zo leuk! Daarnaast kijk ik nu Life Unexpected, Orange is the new black, How I met Your Mother (bijna klaar!) & Orphan Black.

 • Reply Madelon december 8, 2015 at 11:22

  Once volg ik ook. De laatste aflevering van het weekend was ik… al the feels!!!
  Supergirl kijk ik ook ^^

 • Reply Jolien december 8, 2015 at 12:15

  Ooh Game of Thrones! <3 Ik kijk het ook samen met mijn vriend 🙂

 • Reply Naomi december 8, 2015 at 14:29

  Ik heb once upon a time wel eens gekeken, maar ben toch gestopt…. De rest heb ik nog nooit gekeken.

  x

 • Reply Esther december 9, 2015 at 10:43

  Ik ben een hele grote fan van Game of thrones en ik ben dol op Pretty Little Liars. 🙂

 • Leave a Reply