TV-series

Series die Danique E. op dit moment volgt

onceuponatime
Ik ben echt een serie freak. Het liefst kijk ik ze iedere avond in mijn vrije tijd. Ik kijk altijd liever naar series dan dat ik een film opzet. Waarom? Het is toch heerlijk als het verhaal nooit eindigt en je lekker verder kunt kijken. Of ja, soms moet je een week wachten, maar oké je begrijpt wat ik bedoel. Vandaag zet ik een paar series op een rijtje die ik op dit moment volg.

Once upon a Time
Een serie die ik al een aantal jaar volg is Once upon a Time. Ik blijf deze serie zo leuk vinden, dat ik altijd de nieuwste afleveringen kijk. Inmiddels ben ik in seizoen 5. Bewust loop ik een beetje achter zodat ik soms drie afleveringen op een avond kan kijken, dat vind ik heerlijk. Deze serie is zeker een aanrader als je van sprookjes, spanning en avontuur houdt. Het is zeker niet stoffig en saai, de sprookjes worden namelijk een heel nieuw leven ingeblazen. Letterlijk.

supergirl
Supergirl

Een serie die ik sinds kort volg is Supergirl. Eerder schreef ik hier al een artikel over, toen ik net een paar afleveringen had gezien. Inmiddels volg ik het iedere week trouw en vind ik het nog steeds heel erg leuk. Het gaat over het nichtje van Superman, genaamd Supergirl. Zij moet ervoor zorgen dat alle problemen in de stad worden opgelost en de stad wordt gered van vervelende aliëns. De hoofdpersoon leeft een dubbel leven, waardoor niemand weet dat zij Supergirl is. Overdag werkt ze in een enorm mediabedrijf, als assistente van een vervelende baas.

gameofthrones
Game of Thrones

Samen met mijn vriend kijk ik ook vaak naar series. We volgens naast The Walking Dead ook Game of Thrones samen. Hier zijn we ongeveer drie maanden geleden mee begonnen en inmiddels zijn we aangekomen bij seizoen 5. We lopen dus nog een beetje achter, maar het is wel fijn als je veel afleveringen achter elkaar kunt kijken. Game of Thrones is echt een geweldige serie die eigenlijk iedereen gezien moet hebben. Jeetje, wat houd ik ervan. Ook echt een aanrader om samen met je vriend te kijken.

Welke series volg jij momenteel?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.