TV-series

Serie: Younger

Younger

Onlangs ontdekte ik de serie Younger. Binnen 5 dagen heb ik alle afleveringen gekeken en was ik helemaal verslaafd. Een nieuwe serieverslaving is geboren! Ben je op zoek naar een heerlijke serie die kunt bingewatchen? Stop met zoeken: deze serie is een aanrader!

Gebaseerd op de novelle van Pamela Redmond Satran, volgt Younger de 40 jaar oude/jonge Liza, die opeens een alleenstaande moeder wordt en die probeert weer een weg terug te vinden in de werkende wereld, maar ze ontdekt dat het nagenoeg onmogelijk is om weer vanaf het begin te beginnen op haar leeftijd.

Younger is een Amerikaanse TV-serie die is begonnen in 2015. Inmiddels zijn er al drie seizoenen verschenen en is de serie populairder dan ooit. Op Facebook smeken fans om meer afleveringen (die ook sneller moeten verschijnen, helemaal mee eens). Al een tijdje wilde ik deze serie kijken, maar ik kwam er nooit aan toe. Ik begon er aan en binnen 5 dagen bekeek ik alle afleveringen, zodat ik helemaal up-to-date was.

Bij Younger draait het om de 40 jaar oude Liza. Ze heeft altijd voor haar dochter gezorgd, maar nu ze in scheiding ligt en haar dochter student is, wil ze weer gaan werken. Ze heeft altijd in de uitgeverswereld gewerkt en zoekt eenzelfde baan. Dit blijkt heel lastig te zijn. Er zit een gat van 15 jaar in haar CV en de technologie is razendsnel vooruit gegaan. Je snapt: veel bedrijven zijn sceptisch. Liza is het helemaal zat en ze gaat zich voordoen als iemand die veel jonger is. Het blijkt te werken! Ze gaat bij een tof bedrijf werken en ondertussen zit ze vast in een web van leugens.

Zoals ik al zei ben ik echt helemaal verslaafd aan de serie en baal ik heel erg dat er nog maar 3 seizoenen zijn verschenen. Ik ben helemaal bij en heb alle afleveringen gezien, en kan echt niet wachten tot seizoen 4 verschijnt. Helaas zal dat pas in 2017 zijn. Daarnaast vind ik dat de personages goed zijn uitgewerkt. Ik ben dol op Liza en heb een secret crush op Charles. Ook het verhaal vind ik heel leuk: ik heb continu mogelijke scenario’s in mijn hoofd die kunnen gebeuren en ben echt zo benieuwd hoe het zal eindigen uiteindelijk.

Ben je op zoek naar een heerlijke, luchtige serie? Dan zit je met Younger goed. De serie is ontwikkeld door de makers van Sex and the City en dat zegt, wat mij betreft, veel. De afleveringen duren maar 20 minuten, waardoor je de serie heerlijk snel tussendoor kunt kijken.

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Marcia december 23, 2016 at 11:59

    Jaaa ik ben ook fan van Younger! Echt een luchtige serie om in deze donkere wintermaanden te kijken ­čśÇ

  • Reply Esther januari 8, 2017 at 16:36

    Ik vind het zo tof dat Hilary Duff hierin speelt!

  • Reply 10 redenen om Younger te kijken - Adorable Books september 4, 2019 at 06:00

    […] een tijdje lang volg ik de serie Younger op Videoland. De perfecte serie om je verstand op 0 te zetten en te ontspannen! De afleveringen […]

  • Leave a Reply