Serie: The 100 - Adorable Books
TV-series

Serie: The 100

rthfyj

Hier keek ik naar uit! De nieuwe serie The 100 is van start gegaan. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek The 100, die onlangs in Nederland is uitgekomen. (Lees de recensie hier)

De allereerste aflevering is 19 maart uitgezonden op The CW. Elke woensdag zal de serie een aflevering uitzenden van ongeveer 40 minuten.

Een greep uit de hoofdrollen:

Eliza Taylor speelt de rol van Clarke Griffin.
Clarke is een meisje die in de gevangenis zat omdat haar ouders veroordeeld waren. Zij is één van de 100 die naar de aarde wordt gestuurd.

Marie Avgeropoulos speelt de rol van Octavia Blake.
Octavia is het kleine zusje van Bellamy. Voor welke reden Octavia vast zat is in het begin nog onbekend. Omdat zij naar de aarde wordt gestuurd gaat Bellamy mee, om zijn kleine zusje te beschermen.

Bobby Morley speelt de rol van Bellamy Blake
Hij is de broer van Octavia. Omdat zij naar de aarde wordt gestuurd gaat hij stiekem mee in het schip. Hij wil haar koste wat het kost beschermen, zoals hij altijd heeft gedaan.

Ik laat er maar drie zien omdat ik veel rollen gewoonweg niet kon vinden. De personages die ik in het boek belangrijk vond, zijn er op de een of andere manier (nog) niet. Ik weet niet of ik gewoon verkeerd zoek (dat hoop ik!), of dat de personages gewoonweg niet voorkomen in de serie.

sdg
Mijn mening over de pilot:
Wow, dit is toch wel totaal anders dan het boek. Je hoeft het boek echt niet te lezen om deze serie te begrijpen. Het boek wordt zo goed als in de eerste 25 minuten van de serie vertelt. Hierdoor ben ik wel erg benieuwd geworden naar de volgende afleveringen, al ben ik bang dat de tweede aflevering meteen het tweede boek zal verklappen. Zoals ik al eerder dacht zitten er bepaalde personages gewoon niet in. De verhaallijn is gewoon totaal anders, maar wel erg leuk om naar te kijken. Ik moet nog even leren om het boek uit mijn hoofd te zetten als ik deze serie kijk, maar ik zal zeker de volgende afleveringen gaan bekijken.
Het is een serie die nieuw en origineel is, en daarom een aanrader!

Ga jij deze serie kijken?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sanne maart 21, 2014 at 07:55

  Heel anders dan het boek :(? Ik weet niet of ik em ga kijken dan :(. Dan wacht ik nog even af.

 • Reply Lyanne maart 21, 2014 at 15:16

  Leuk leuk leuk! Ik hoop dat hij snel op Netflix verschijnt. Maar ik ben bang dat dat nog wel even gaat duren haha.

 • Reply tamara maart 21, 2014 at 22:58

  heb hem net gezien en vond hem ook erg goed. heb het boek niet gelezen.

 • Reply Roos maart 24, 2014 at 19:38

  Ik ga kijken! Heb het boek niet gelezen.

 • Leave a Reply