Teen wolf
TV-series

Serie: Teen Wolf

Een TV-serie waar ik eigenlijk nooit naar heb gekeken, maar sinds kort he-le-maal verslaafd aan ben is Teen Wolf. Teen Wolf bestaat al eventjes: sinds 2011 zendt MTV de serie uit. Sinds een poosje heb ik Netflix, en besloot ik Teen Wolf te kijken op een druilerige zondag. Sindsdien kan ik niet meer stoppen met kijken!

Waar gaat Teen Wolf over?

De serie gaat over de jonge Scott McCall. Als hij wordt gebeten door een weerwolf, verandert hij er zelf in een. Nu mag je in de puberteit wat extra haargroei verwachten, maar bij Scott loopt het de spuigaten uit. En alsof volwassen worden nog niet erg genoeg is, wordt hij nu ineens op de hielen gezeten door weerwolfjagers. Het dramawordt helemaal compleet als een van de weerwolfjagers de vader van zijn nieuwe vriendinnetje blijkt te zijn, want romantiek mag natuurlijk niet ontbreken.

Zoals ik benoemde wordt de serie uitgezonden door MTV, máár de serie is ook te bekijken via Netflix. De serie heeft in Amerika verschillende prijzen gewonnen bij de Teen Choice Awards. In totaal zijn er al vier seizoenen verschenen en wordt het vijfde seizoen momenteel uitgezonden.

Ik ben razendenthousiast over de serie! Ik kan niet stoppen met kijken en vind het een succes. De serie bevat spanning, actie, romantiek maar ook zo nu en dan humor. De acteurs die in de serie spelen zijn niet alleen heel knap, ook lijkt het alsof ze gemaakt voor de rollen zijn. Zo vind ik het heel leuk dat Dylan O’Brien er in speelt, ik ken hem van The Maze Runner films, en nu zie je hem hier ook van een andere kant. Het verhaal van Teen Wolf vind ik erg aanspreken: ik ben dol op series waarin fantasy voorkomt, zeker met een spannend verhaal waar ik verslaafd aan kan worden. Go Teen Wolf!

 

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.