Teen wolf
TV-series

Serie: Teen Wolf

Een TV-serie waar ik eigenlijk nooit naar heb gekeken, maar sinds kort he-le-maal verslaafd aan ben is Teen Wolf. Teen Wolf bestaat al eventjes: sinds 2011 zendt MTV de serie uit. Sinds een poosje heb ik Netflix, en besloot ik Teen Wolf te kijken op een druilerige zondag. Sindsdien kan ik niet meer stoppen met kijken!

Waar gaat Teen Wolf over?

De serie gaat over de jonge Scott McCall. Als hij wordt gebeten door een weerwolf, verandert hij er zelf in een. Nu mag je in de puberteit wat extra haargroei verwachten, maar bij Scott loopt het de spuigaten uit. En alsof volwassen worden nog niet erg genoeg is, wordt hij nu ineens op de hielen gezeten door weerwolfjagers. Het dramawordt helemaal compleet als een van de weerwolfjagers de vader van zijn nieuwe vriendinnetje blijkt te zijn, want romantiek mag natuurlijk niet ontbreken.

Zoals ik benoemde wordt de serie uitgezonden door MTV, máár de serie is ook te bekijken via Netflix. De serie heeft in Amerika verschillende prijzen gewonnen bij de Teen Choice Awards. In totaal zijn er al vier seizoenen verschenen en wordt het vijfde seizoen momenteel uitgezonden.

Ik ben razendenthousiast over de serie! Ik kan niet stoppen met kijken en vind het een succes. De serie bevat spanning, actie, romantiek maar ook zo nu en dan humor. De acteurs die in de serie spelen zijn niet alleen heel knap, ook lijkt het alsof ze gemaakt voor de rollen zijn. Zo vind ik het heel leuk dat Dylan O’Brien er in speelt, ik ken hem van The Maze Runner films, en nu zie je hem hier ook van een andere kant. Het verhaal van Teen Wolf vind ik erg aanspreken: ik ben dol op series waarin fantasy voorkomt, zeker met een spannend verhaal waar ik verslaafd aan kan worden. Go Teen Wolf!

 

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Emmy oktober 3, 2015 at 09:19

  Ik kijk Teen Wolf ook sinds kort, maar ik kijk niet zo snel heel veel afleveringen achter elkaar. Ik heb het eerste seizoen dan ook nog niet afgekeken.

 • Reply Jessica oktober 3, 2015 at 09:34

  En of ik het ken! Ik ben al een trouwe fan sinds 2011 ^^
  Momenteel zenden ze helaas niks uit en moet ik helaas nog even wachten totdat ik weer van mijn favo serie kan genieten. Eerder dit jaar heb ik nog de eerste 4 seizoenen opnieuw gekeken. Het is gewoon te leuk.

 • Reply Daniëlle oktober 3, 2015 at 10:26

  Deze serie wil ik ook nog heel graag zien. Mijn vriend is er al mee begonnen en is er laaiend enthousiast over. Ik ben benieuwd!

 • Reply Naomi oktober 3, 2015 at 10:28

  Ik kijk teen wolf al een jaar of 2! Zeker op het begin was ik heel erg verslaafd, het laatste seizoen vond ik een stuk minder helaas..

  x

 • Reply Renée oktober 3, 2015 at 10:48

  Ik kijk wel Teen Wolf, maar ik vind het niet zo goed als andere series. Het is wel heel vermakelijk, maar soms mis ik de volwassenheid als ik het zo mag noemen die andere series er wel in hebben.

 • Reply Jolien oktober 3, 2015 at 11:24

  Ik heb nog nooit een aflevering gezien maar het spreekt mij wel aan! 🙂

 • Reply hester oktober 3, 2015 at 22:53

  deze serie ben ik door twee vriendinnen vanm me gaan kijken en heb er nog steeds geen spijt van. hoogstens dat het soms gewoon te leuk was en dan zo lang moest wachten. ik zit inmiddels alweer te wachten op het volgende seizoen.
  dit is zeker een aanrader!!

 • Reply hetboekenik oktober 4, 2015 at 13:54

  Ik weet niet waarom, maar eht trekt mij niet echt aan 🙁

 • Reply Esther oktober 4, 2015 at 17:56

  Ik ken het niet. Maar het lijkt mij wel een leuke serie. 🙂

 • Reply Isabelle oktober 9, 2015 at 23:32

  Ik kijk het sinds vorig jaar, maar ik ben helemaal verslaafd nu. Ik heb alles bijgekeken en ik kan echt niet wachten tot het 2de deel van seizoen 5!

 • Reply Noa oktober 18, 2015 at 17:40

  Ik kende Dylan juist van Teen Wolf, dus andersom. Maar laatste seizoen is niet daverend, vind ik… Ik vind Malia en Stiles echt geweldig <3

 • Reply Giulia Trono september 7, 2018 at 14:46

  Teenwolf is echt geweldig! Trouwe fan van tyler posey en dylan o’brien! Ik heb ook een fanaccount op instagram

 • Reply Channa maart 18, 2021 at 23:28

  Ik heb de serie al tien keer gezien
  Echt heel goed

 • Reply Channa maart 18, 2021 at 23:28

  Ik heb de serie al tien keer gezien
  Echt heel goed ❤️❤️❤️

 • Leave a Reply