TV-series

Serie: Supergirl

supergirl
Soms heb je van die momenten dat je aan een nieuwe serie wil beginnen. Ik heb die momenten vaak zat, dus ging ik op zoek naar een nieuwe serie. Ik kwam uit bij ‘Supergirl’, waarbij de naam alleen al super gaaf klonk. Ik heb nu een paar afleveringen gezien en tot nu toe ben ik helemaal verslaafd!

Waar gaat Supergirl over?

De tv-serie Supergirl, gebaseerd op de populaire DC Comics-reeks, gaat over Kara Zor-El (Melissa Benoist), het nichtje van Superman. Sinds haar komst op Aarde heeft ze haar superkrachten verborgen weten te houden. Kara leeft een vreedzaam leven als geadopteerde dochter van de familie Danvers en groeit op in de schaduw van haar pleegzus Alex (Chyler Leigh). Op haar 24ste werkt ze voor mediamagnaat Cat Grant (Calista Flockheart), die net Daily Planet-fotograaf Jimmy Olsen (Mehcad Brooks) heeft aangenomen. Als plotseling een geheim bureau de hulp van Kara nodig heeft, besluit ze haar superkrachten in te zetten om de stad te beschermen (bron: Kijkbaar.nl).

Aan (de vrouwelijke) fans van Superman kan ik deze serie van harte aanbevelen. De serie gaat over Kara Zor-El, het nichtje van Superman. Al haar hele leven bezit ze krachten die ze moet onderdrukken. Wanneer ze op een dag een vliegtuig redt die aan het neerstorten is, kan ze zichzelf niet meer verbergen. Overdag werkt ze als personal assistent van een vervelende baas en na werktijd helpt ze mensen als Supergirl. Maar niemand weet dat zij Supergirl is. En dat maakt de serie echt super leuk om naar te kijken.

Wanneer je van fantasie en superhelden films houdt, is deze serie echt iets voor jou. De hoofdpersoon is een vrouw, dus ik kan me voorstellen dat het minder aantrekkelijk lijkt voor mannen (of juist wel, aangezien het geen lelijke vrouw is), maar in de serie zit genoeg actie dat het ook interessant is voor mannen! Een perfecte serie dus om samen met je vriend te kijken ;-).

Ken jij Supergirl al?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Shaz november 17, 2015 at 08:50

  Ik had wel gehoord van deze serie, maar ik wacht liever totdat alle afleveringen beschikbaar zijn.

 • Reply beautifulday4makeup november 17, 2015 at 11:23

  Dit is een serie die ik moet proberen!

 • Reply Daphne november 17, 2015 at 12:54

  Ik wil er nog aan beginnen! Eens kijken of het wat is (: Klinkt wel oké, zo te horen/lezen!

 • Reply Esther november 17, 2015 at 15:41

  Klinkt wel heel leuk. 🙂

 • Reply Edriënne november 17, 2015 at 19:03

  Oh, ik heb de trailer gezien, maar wist niet dat de serie allang begonnen was! Al wacht ik denk ik nog even, ik hou meer van Nederlandse ondertitels =)

 • Reply Madelon november 18, 2015 at 09:21

  Dit was een enorm goede tip! Zo goed dat ik hem gisteren langs zag komen, de eerste serie heb gekeken en direct compleet verslaafd was ^^

 • Reply Noa november 20, 2015 at 20:10

  Ja, ik ken Supergirl. En ik moet zeggen dat ik beetje teleurgesteld ben… in Smallville is Cara heel anders. Welk verhaal is nu ‘waar’? Hoewel ik blij ben met Melissa als hoofdpersonage, ik vind het verhaal gewoon niet zo overtuigend. Maar misschien komt dit nog 🙂

 • Leave a Reply