TV-series

Serie: Supergirl

supergirl
Soms heb je van die momenten dat je aan een nieuwe serie wil beginnen. Ik heb die momenten vaak zat, dus ging ik op zoek naar een nieuwe serie. Ik kwam uit bij ‘Supergirl’, waarbij de naam alleen al super gaaf klonk. Ik heb nu een paar afleveringen gezien en tot nu toe ben ik helemaal verslaafd!

Waar gaat Supergirl over?

De tv-serie Supergirl, gebaseerd op de populaire DC Comics-reeks, gaat over Kara Zor-El (Melissa Benoist), het nichtje van Superman. Sinds haar komst op Aarde heeft ze haar superkrachten verborgen weten te houden. Kara leeft een vreedzaam leven als geadopteerde dochter van de familie Danvers en groeit op in de schaduw van haar pleegzus Alex (Chyler Leigh). Op haar 24ste werkt ze voor mediamagnaat Cat Grant (Calista Flockheart), die net Daily Planet-fotograaf Jimmy Olsen (Mehcad Brooks) heeft aangenomen. Als plotseling een geheim bureau de hulp van Kara nodig heeft, besluit ze haar superkrachten in te zetten om de stad te beschermen (bron: Kijkbaar.nl).

Aan (de vrouwelijke) fans van Superman kan ik deze serie van harte aanbevelen. De serie gaat over Kara Zor-El, het nichtje van Superman. Al haar hele leven bezit ze krachten die ze moet onderdrukken. Wanneer ze op een dag een vliegtuig redt die aan het neerstorten is, kan ze zichzelf niet meer verbergen. Overdag werkt ze als personal assistent van een vervelende baas en na werktijd helpt ze mensen als Supergirl. Maar niemand weet dat zij Supergirl is. En dat maakt de serie echt super leuk om naar te kijken.

Wanneer je van fantasie en superhelden films houdt, is deze serie echt iets voor jou. De hoofdpersoon is een vrouw, dus ik kan me voorstellen dat het minder aantrekkelijk lijkt voor mannen (of juist wel, aangezien het geen lelijke vrouw is), maar in de serie zit genoeg actie dat het ook interessant is voor mannen! Een perfecte serie dus om samen met je vriend te kijken ;-).

Ken jij Supergirl al?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.