TV-series

Serie: Sense8

sense-8-netflix

Vaak wordt mij gevraagd om aanraders op het gebied van TV-series. Ik kijk onwijs veel series en heb ook de afgelopen periode veel TV-series gekeken. Laatst ontdekte ik een bijzondere TV-serie die ik graag met jullie wil delen! Het gaat om de Netflix original serie Sense8.

Sense8 ken je misschien wel van naam omdat er veel reclames op televisie voorbij zijn gekomen. Maar waar gaat de serie nu eigenlijk over? Sense8 gaat over 8 mensen uit verschillende culturen en delen van de wereld die herboren worden en met elkaar worden verbonden. (genaamd Sensates) Hun levens en geheimen worden daardoor met elkaar verweven en komen ze in gevaar. Je kunt je dus voorstellen hoe bizar dat is: een man die in Afrika woont die spontaan in Londen verschijnt.

sense8
Precies hoe ik me voelde

De serie is onwijs goed gemaakt. In het begin, vooral bij de eerste aflevering, had ik het gevoel dat ik niet wist waar het over gaat. Het ging allemaal zo snel, en het was zo extreem wazig. Ik bleef door kijken, en elke aflevering werd spannender. Bovenstaande afbeelding geeft ook precies weer hoe ik me voelde. Ik vond het ook heel gaaf dat de serie zich afspeelt over de héle wereld. Je ziet van ieder continent wel iets. Prachtig, en origineel natuurlijk!

Niet alleen was het steeds een stuk spannender, ook vond ik dat de verhalen steeds beter werden uitgewerkt. Je leert alle personages steeds wat beter kennen en daardoor weet je precies wat voor beslissingen ze nemen. Ook leren ze elkaar steeds wat beter kennen, net als de kracht die ze bezitten. Ik zeg het je eerlijk: ik ben helemaal verslaafd aan deze fantastische serie, en kan niet wachten tot er een vervolg komt op het eerste seizoen.

Ben je op zoek naar een mind blowing serie waar onwijs veel spanning (I don’t lie) in zit? Dan ben je met Sense8 aan het juiste adres. Ik kan me uren vermaken met de afleveringen van Sense8.

Sense8 is te bekijken via Netflix. Kende jij de serie al?

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Do augustus 8, 2015 at 14:22

  Ik hoor hier heel veel goede verhalen over, nu raak ik toch wel benieuwd. Ik ga binnenkort maar eens de eerste aflevering bekijken 🙂

 • Reply Daphne augustus 8, 2015 at 15:22

  Hij is goed ja! Ik ben nu halverwege het seizoen en zit recht in de “ik-kan-niet-meer-stoppen”-fase.

 • Reply Annabel augustus 8, 2015 at 15:25

  Ik ben heel benieuwd naar deze serie! Alleen hou ik het meeste van binge watchen, dus ik vind het jammer dat er pas 1 seizoen is en heb de neiging om te wachten :p

 • Reply Vivian augustus 8, 2015 at 15:33

  Deze staat zeker weten op mijn lijstje op Netflix, ik hoor er veel gemixte reacties over dus ik ben erg benieuwd wat ik ervan ga vinden!

 • Reply Tamara augustus 8, 2015 at 20:51

  Nee ik kende de serie nog niet. Ik ga eens een kijkje nemen!

 • Reply Renée augustus 9, 2015 at 09:23

  Ik heb de eerste aflevering gekeken, maar die vond ik echt onwijs moeilijk in te komen. Ik wil het wel nog eens verder kijken, maar het staat niet boven op mijn lijstje.

 • Reply hetboekenik augustus 9, 2015 at 11:02

  Dit lijkt mij een super intrigerende en spannende serie

 • Reply Shaz augustus 9, 2015 at 13:41

  Deze serie wil ik nog dolgraag zien.

 • Reply Barbara augustus 9, 2015 at 18:52

  Heel toevallig, heb net het eerste seizoen gezien van Sense 8 en een blogje voor Oh My Book hierover getypt. Aanstaande woensdag komt mijn mening online.

 • Reply Esther augustus 9, 2015 at 20:28

  Ik vind het een beetje lijken op heroes, heroes is geweldig, maar een serie moet heroes niet na gaan apen. Er zijn nu al zo veel series over mensen met superkrachten.

 • Reply Ilse augustus 10, 2015 at 13:21

  Ha, hier heb ik van de week nog over gehoord. Ik had de trailer nog niet gezien en ik weet niet of het actiegedeelte me echt zou boeien maar ik denk dat ik ’t wel eens een kans zal geven. Een afleveringetje of twee en daarna zie ik wel weer. =)

 • Leave a Reply