TV-series

Serie: Scream Queens

Scream Queens werd ongelooflijk veel besproken via Instagram. Als je het PLL account volgt, heb je deze serie zeker voorbij zien komen. Er spelen ontzettend veel bekende acteurs in en de combinatie van makers is bizar. Maar is een goede cast ook een goede serie?

Scream Queens is een serie van Fox, een vrij dure serie als je naar de cast kijkt. Een hoop bekende gezichten zien wij terug! Zo speelt Emma Robert een van de hoofdrollen als Chanel Oberlin, een ontzettend grote bitch (geweldig!). Daarnaast speelt Skyler Samuels, bekend van de film The Duff en de serie American Horror Story, de andere hoofdrol Grace Gardner. Andere bekende acteurs die een rol hebben zijn Lea Michele, Glen Powell, Diego Boneta en Keke Palmer. Daarnaast zijn er zelfs een paar gastrolletjes voor Nick Jonas en Ariana Grande geweest.
Een cast waar je dus u tegen zegt. De serie is gemaakt door de makers van American Horror Story en Glee, een vreemde en nogal bizarre combinatie. En deze combinatie zie je ook zeker terug in de gehele serie.

De hele serie zit vol met grappige momenten, ontzettende grote meidenacties, maar ook moord en veel bloed! In het begin dacht ik dat deze combinatie een beetje creepy zou zijn en ik wist niet zeker of ik deze serie wel ’s nachts durfde te zien. Na het zien van een aantal afleveringen, was dit echter niet meer het geval. De serie is vooral erg bizar, maar totaal niet eng. Daarnaast kreeg ik constant het idee ‘waarom kijk ik deze serie eigenlijk nog?’ Dan was de aflevering afgelopen en klikte ik weer de volgende aan… Stiekem toch een beetje verslavend.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Lara december 17, 2015 at 10:11

  Ik heb de eerste drie afleveringen en gezien en dacht toen ook: ‘Waarom kijk ik deze serie nog?’ Ik was wel gestopt met kijken. :p

 • Reply Naomi december 17, 2015 at 11:20

  Ik zag gelijk eigenlijk al dat dit niet mijn soort serie is…

  x

 • Reply Isabelle december 17, 2015 at 11:32

  Deze serie was zo belachelijk dat het hilarisch werd, vooral van de laatste aflevering heb ik echt genoten!

 • Reply hetboekenik december 17, 2015 at 11:43

  Het lijkt mij een leuke serie, mss toch eens een aflevering bekijken.

 • Reply Esther december 17, 2015 at 16:35

  Ik heb al een paar afleveringen gezien. Maar net zoals jou vroeg ik mijzelf af: waarom kijk ik deze serie eigenlijk? Toen heb ik het een week niet kunnen kijken. En nu heb ik het al een hele tijd niet meer gezien. Het is/was wel grappig. šŸ™‚

 • Reply DaniĆ«lle december 17, 2015 at 20:38

  Ik heb een paar afleveringen gezien en ik vond het een leuke serie! Weet niet waarom ik er niet meer mee door ben gegaan, want ik ben wel benieuwd hoe het afloopt. Maar ook weer niet want ik had het idee dat er elke aflevering hetzelfde gebeurde.

 • Reply Vivian december 20, 2015 at 17:14

  Ik hoop stiekem dat deze serie in NL ook op tv gaat komen, want hij lijkt me echt wel leuk!

 • Leave a Reply