TV-series

Serie: Scream Queens

Scream Queens werd ongelooflijk veel besproken via Instagram. Als je het PLL account volgt, heb je deze serie zeker voorbij zien komen. Er spelen ontzettend veel bekende acteurs in en de combinatie van makers is bizar. Maar is een goede cast ook een goede serie?

Scream Queens is een serie van Fox, een vrij dure serie als je naar de cast kijkt. Een hoop bekende gezichten zien wij terug! Zo speelt Emma Robert een van de hoofdrollen als Chanel Oberlin, een ontzettend grote bitch (geweldig!). Daarnaast speelt Skyler Samuels, bekend van de film The Duff en de serie American Horror Story, de andere hoofdrol Grace Gardner. Andere bekende acteurs die een rol hebben zijn Lea Michele, Glen Powell, Diego Boneta en Keke Palmer. Daarnaast zijn er zelfs een paar gastrolletjes voor Nick Jonas en Ariana Grande geweest.
Een cast waar je dus u tegen zegt. De serie is gemaakt door de makers van American Horror Story en Glee, een vreemde en nogal bizarre combinatie. En deze combinatie zie je ook zeker terug in de gehele serie.

De hele serie zit vol met grappige momenten, ontzettende grote meidenacties, maar ook moord en veel bloed! In het begin dacht ik dat deze combinatie een beetje creepy zou zijn en ik wist niet zeker of ik deze serie wel ’s nachts durfde te zien. Na het zien van een aantal afleveringen, was dit echter niet meer het geval. De serie is vooral erg bizar, maar totaal niet eng. Daarnaast kreeg ik constant het idee ‘waarom kijk ik deze serie eigenlijk nog?’ Dan was de aflevering afgelopen en klikte ik weer de volgende aan… Stiekem toch een beetje verslavend.

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *