Serie: Revenge - Adorable Books
TV-series

Serie: Revenge

d
Revenge is een Amerikaanse dramaserie. Deze serie is ondertussen razend populair in Amerika en begint ook erg op te komen in Nederland. Ik ben verslaafd. Maar waar gaat de serie nou eigenlijk over?

De serie is gebasseerd op het boek The Count of Monte Cristo van Alexandre Dumas. Het gaat over Emily Thorne, zij keert terug naar de plek waar zij vroeger als klein kind haar zomer altijd doorbracht met haar vader.
Toen ze klein was, werd haar vader opgepakt en opgesloten voor een misdaad die hij niet had gedaan en  Emily werd naar een jeugdinstelling toegestuurd. Wanneer ze hieruit komt krijgt ze een kistje van Nolan.

Hij verteld haar dat haar vader is overleden en haar dit kistje moest geven. Hierdoor komt Emily erachter dat haar vader de misdaad niet had gepleegd en erin geluisd in. In het kistje staan aanwijzingen voor de personen die hem erin geluisd hebben. Emily begint aan een tocht vol met wraak, op iedereen die er mee te maken had dat haar vader vastzat.

hEmily

Ik ben super enthousiast over deze serie. Zelf ben ik nu net begonnen met seizoen twee, die vanaf september al in Amerika draait. Meteen de eerste aflevering is al super spannend en je wordt echt meegetrokken in het verhaal. Door verschillende flashbacks ga je het verleden van Emily kennen. De personen die naast Emily in de serie voorkomen zijn allemaal makkelijk uit elkaar te houden en je weet snel wie wie is.


De serie is elke dinsdag te zien op net 5. Op dit moment zijn ze bij aflevering 14.

 

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply joanydvv november 21, 2012 at 11:14

  Ik vond de serie wel goed beginnen, maar de personages spreken me niet erg aan. Ben dus tegen het einde van het eerste seizoen afgehaakt.

 • Reply Vivian november 21, 2012 at 14:00

  Een van mijn nieuwe favoriete series, vind het echt super!

 • Reply ladyNina november 21, 2012 at 17:09

  Lijkt me echt een geweldige serie!

 • Reply Daniëlle november 21, 2012 at 17:14

  Ik ben benieuwd. Heb er eigenlijk nog nooit van gehoord!

 • Reply tamara november 21, 2012 at 20:03

  ben dol op deze serie

 • Reply ChellesBlog november 21, 2012 at 23:56

  Ik ben ook echt dol op deze serie. Ik volg hem nu gewoon via Net5 en ik ben echt blij dat ze elke dinsdag twee afleveringen uitzenden. Eigenlijk ben ik nu wel geïnteresseerd in dat boek waarop de serie is geïnspireerd. X

 • Reply Linda november 22, 2012 at 15:29

  Wat leuk om te lezen dat het verhaal is gebaseerd op de literaire klassieker Le Comte de Monte-Cristo van Alexandre Dumas…. dat wist ik nog niet, maar ik zie wel de overeenkomsten nu je het zegt! Spannende serie, dat zeker en een aanrader voor iedereen!

 • Reply IngeDB februari 17, 2013 at 22:06

  Super leuke serie 😀 ben er verslaafd aan. Jammer dat mijn site waarop ik ze kijk seizoen 2 er niet opzetten.

 • Leave a Reply