TV-series

Serie: Reign

Reign serie

Een tijdje geleden spotte ik een (nieuwe) serie op Netflix: Reign. Op Netflix staan momenteel helaas nog maar 2 seizoenen. Het derde seizoen is al even geleden verschenen maar het is wachten totdat Netflix dit seizoen zal plaatsen. Vandaag vertel ik je wat ik van de serie vind!

Waar gaat de serie over?

Het voorheen onbekende en onvertelde verhaal van Mary Queen of Scotts’ klim tot macht wanneer ze als vijftienjarige arriveert in Frankrijk, verloofd met prins Francis, en met haar drie beste vriendinnen. De geheime geschiedenis van het overleven in het Franse Hof temidden van woeste vijanden, duistere krachten en een wereld van seksuele intriges.

De serie Reign is nog niet zo heel bekend. Jammer! Reign draait om de Schotse koningin Mary. Mary heeft jarenlang in een klooster gewoond omdat de Britten haar van de troon willen stoten. Mary is dus verloofd met de Franse kroonprins. Dit is gedaan om bondgenoten te worden met elkaar, zodat de landen elkaar kunnen helpen in tijden van nood.

Reign is direct vanaf het begin heel spannend. Je hoeft niet te wachten op opbouwing van de spanning, want vanaf de eerste minuut word je direct in het verhaal gezogen. Ik houd van series die zo fijn kijken! De serie speelt zich af in 1557, en dat is vooral een element dat ik leuk vind. Mooie jurken en knappe mannen in kostuums.. Yup, I like that!

Tot nu toe vind ik de serie erg leuk. Ik hoop dat seizoen 3 gauw op Netflix wordt geplaatst, want dan kan ik doorkijken! Ik heb in ieder geval weer een nieuwe (favoriete) serie gevonden die ik de komende tijd veel zal bingewatchen.


Ken jij Reign al?

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.