TV-series

Serie: Ravenswood

 photo 1157453_618218868223188_1792831275_na.jpg

Pretty Little Liars is mijn favoriete serie van het moment. Helaas is de Summer finale net geweest en moeten we wachten op de Halloween episode op 22 oktober. Na deze altijd beruchte aflevering zal de eerste aflevering uitgezonden worden van een serie waar ik ontzettend benieuwd naar ben: Ravenswood. Dit is een spin-off van Pretty Little Liars en speelt zich af in Ravenswood, een dorpje vlakbij Rosewood, waar de meiden van Pretty Little Liars wonen. 

Ravenswood is van dezelfde makers als Pretty Little Liars en het zal gaan over vijf mensen die door een vloek bij elkaar komen. Het is al bekend wie deze vijf hoofdrolspelers zullen zijn. Als je Pretty Little Liars kijkt, zal de naam Caleb Rivers (Tyler Blackburn) je zeker iets zeggen. Caleb is het vriendje van Hanna Marin. In de eerste aflevering van de nieuwe serie zal hij van Rosewood naar Ravenswood verhuizen. Caleb staat bekend om het illegaal hacken van computers.
De tweede hoofdpersoon is Miranda Collins (Nicole Anderson). De aantrekkelijke 17-jarige is een onafhankelijk pleegkind. Ze gebruikt haar verstand om haar emotionele littekens te bedekken. Miranda en Caleb zullen goede vrienden worden, omdat Caleb ook een pleegkind is.
Remy Beaumont (Britne Oldford) is een meisje dat overal bij hoort. Ze is nieuwsgierig en ze kan niet stoppen met zoeken naar de waarheid voordat ze het heeft gevonden.
De 17-jarige Luke Matheson (Brett Dier) is een eenzame jongen en zijn vertrouwen is moeilijk te krijgen. Maar zodra je hem hebt, zal hij je niet teleurstellen. Luke’s tweelingzus is Olivia Matheson, prom queen en heeft moeite om de dood van haar vader te verwerken. Ze was een gelukkige tiener, maar de recente gebeurtenissen hebben haar geleerd wat belangrijk is en wat niet.
Raymond Collins (Steven Cabral) is op de een of andere manier gerelateerd aan Miranda, maar hoe?

De trailer ziet er veelbelovend uit en ik kan niet wachten om de eerste aflevering te gaan bekijken in oktober.

Ben jij ook zo benieuwd naar Ravenswood?

 

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply acrazylady september 9, 2013 at 07:01

  trailer ziet er goed uit. wel jammer dat caleb weg gaat uit PLL want vond hem en Hannah net zo leuk samen. ik heb nog twee afleveringen te gaan voor de zomerfinale

 • Reply irene niec september 9, 2013 at 12:12

  Mijn kleindochter volgt Met veel plezier Pretty Little Liars, dus Ravenswood zal ze ook geweldig gaaf vinden.

 • Reply Dieuwke september 9, 2013 at 13:27

  I love PLL!! Maar gaat Caleb echt weg uit PLL??? 🙁 🙁
  Deze serie komt ook maar weer bij mn to watch lijstje 😛

 • Reply Joanydvv september 10, 2013 at 12:59

  Ik ben waarschijnlijk echt de enige boekenblogger die nog nooit een aflevering van PPL heeft gezien *bloos*

 • Reply Kelly september 19, 2013 at 17:41

  Ohh ik ben benieuwd! :O

 • Reply Eva september 23, 2013 at 09:08

  Zeeeeer benieuwd!

 • Reply Things I’m looking forward to | Teddlicious maart 9, 2015 at 20:30

  […] bordeauxrood en legergroen. – De Halloween aflevering van Pretty Little Liars en de nieuwe serie Ravenswood (spin off van PLL) – Klaar zijn met 30 Days Shred en verder met de Blogilates video’s – […]

 • Leave a Reply