Algemeen

Serie: Outlander

outlander

Vandaag wil ik je wat meer vertellen over een nieuwe serie die sinds kort op Netflix te zien is: Outlander! Deze serie speelt zicht af in 1743, dus als je gek bent op dit tijdperk dan zit je sowieso goed!

Waar gaat de serie over?
De getrouwde tweede wereldoorlog zuster Claire belandt per ongeluk in het jaar 1743, waar alles vreemd is en zelfs haar leven in gevaar komt.
Claire wordt gedwongen om te trouwen met een hoffelijke en romantisch jonge strijder, Jamie, wat ervoor zorgt dat Claire moet kiezen tussen twee verschillende mannen in twee totaal verschillende werelden.

Ik had al veel goeds gehoord over de serie Outlander: veel BookTubers zijn er helemaal fan van. Sinds kort staat de serie ook op Netflix en ik ben natuurlijk direct begonnen met kijken. Ik kan je verzekeren dat ik helemaal hooked ben!

Je wordt direct in het verhaal gezogen. In het begin is het nog even wennen en wordt er veel verteld. Dat is alleen maar goed want je leert Claire goed kennen: het verhaal draait natuurlijk om haar. Daarnaast speelt de knappe Jamie ook een grote rol. Zijn verschijning is zeker geen teleurstelling. Buiten dat je Claire goed leert kennen, leer je ook veel over het tijdperk waar ze in is beland. Ze heeft 200 jaar gereisd in de tijd en dat houdt dus ook in dat je je moet aanpassen aan de mensen, de manier van spreken, kleden enzovoorts.

Al met al ben ik enorm verslaafd aan de serie geworden en hoop ik dat seizoen 2 snel wordt geplaatst op Netflix. Sinds 9 april is de serie terug op HBO, dus dat wordt duimen geblazen! `

Ken jij de serie Outlander al?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Daniëlle april 11, 2016 at 15:26

  Deze serie is geweldig! Had ‘m al gezien voordat ie op Netflix kwam, maar ik ben blij dat ie er nu op staat, dus ik hoop ook dat seizoen 2 snel op Netflix komt!

 • Reply Leonie van Mil april 11, 2016 at 15:47

  Ik ken het niet, maar klinkt wek interessant!! Dank voor de tip.

 • Reply Esther april 11, 2016 at 18:29

  Ik heb seizoen 1 voor de helft gezien. Ik vond dat er iets te veel sex in zat, ik vond het verhaal ook niet zo boeiend. Een beetje langdradig. Sorry! <3

 • Reply Jolien april 11, 2016 at 21:30

  Geweldige serie! <3

 • Reply zwartraafje april 12, 2016 at 17:45

  Ik zag hem een aantal maanden terug toen hij op één (Belgische zender) werd uitgezonden. De serie vind ik erg mooi én ik ben helemaal fan van de boeken waarop deze serie werd gebaseerd. Ik vind ze zo goed dat ik zelfs even gestopt ben met lezen vermits ik ze niet te snel wil uitlezen.

 • Reply Naomi april 13, 2016 at 10:00

  Ik ga het denk ik ook een keer kijken!

 • Reply Vivian april 14, 2016 at 18:45

  Ik vind het supertof dat deze op Netflix is gezet, wil ‘m binnenkort zeker gaan kijken want lijkt me supertof!

 • Reply natasja april 30, 2016 at 09:19

  Echt een aanrader, een film die alles heeft, liefde haat, humor, seks, fantasie, oorlog enz.

 • Leave a Reply