Algemeen

Serie: Outlander

outlander

Vandaag wil ik je wat meer vertellen over een nieuwe serie die sinds kort op Netflix te zien is: Outlander! Deze serie speelt zicht af in 1743, dus als je gek bent op dit tijdperk dan zit je sowieso goed!

Waar gaat de serie over?
De getrouwde tweede wereldoorlog zuster Claire belandt per ongeluk in het jaar 1743, waar alles vreemd is en zelfs haar leven in gevaar komt.
Claire wordt gedwongen om te trouwen met een hoffelijke en romantisch jonge strijder, Jamie, wat ervoor zorgt dat Claire moet kiezen tussen twee verschillende mannen in twee totaal verschillende werelden.

Ik had al veel goeds gehoord over de serie Outlander: veel BookTubers zijn er helemaal fan van. Sinds kort staat de serie ook op Netflix en ik ben natuurlijk direct begonnen met kijken. Ik kan je verzekeren dat ik helemaal hooked ben!

Je wordt direct in het verhaal gezogen. In het begin is het nog even wennen en wordt er veel verteld. Dat is alleen maar goed want je leert Claire goed kennen: het verhaal draait natuurlijk om haar. Daarnaast speelt de knappe Jamie ook een grote rol. Zijn verschijning is zeker geen teleurstelling. Buiten dat je Claire goed leert kennen, leer je ook veel over het tijdperk waar ze in is beland. Ze heeft 200 jaar gereisd in de tijd en dat houdt dus ook in dat je je moet aanpassen aan de mensen, de manier van spreken, kleden enzovoorts.

Al met al ben ik enorm verslaafd aan de serie geworden en hoop ik dat seizoen 2 snel wordt geplaatst op Netflix. Sinds 9 april is de serie terug op HBO, dus dat wordt duimen geblazen! `

Ken jij de serie Outlander al?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.