TV-series

Serie: Once Upon a Time

Once Upon A Time
Ken je de serie Once Upon a Time al? De serie is helaas nog niet te zien in Nederland, maar wel online! Ik wil je een voorstellen aan deze leuke en verslavende serie. Zoek je nog een leuke serie voor deze herfstige periode? Dan is dit zeker een aanrader. Klik op “lees verder” voor meer informatie.

Waar gaat de serie over?
Emma Swan leidt een eenzaam leven in Boston als zij opeens benaderd wordt door Henry, het zoontje dat zij tien jaar eerder ter adoptie afstond. Henry beweert dat Emma de vermiste dochter is van Sneeuwwitje en de Sprookjesprins. Kort na Emma’s geboorte zou zij door haar sprookjesouders zijn weggestuurd om haar te beschermen tegen de vloek van de Boze Koningin. Emma gelooft geen woord van Henry’s fantasierijke verhaal en brengt hem snel terug naar zijn pleegmoeder Regina in Storybrooke. Maar als zij eenmaal in het pittoreske dorpje aankomt, begint Emma te vermoeden dat sprookjes de wereld nog niet uit zijn…

Once Upon A Time


De trailer

Wat vind ik er van?
Ik vind dit een hele leuke en verslavende serie. Ik kijk het samen met mijn vriend, hij is er ook verslaafd aan. Ik hou heel veel van fantasy en deze serie slurpt je in de wereld van de sprookjes. In het begin word de serie voornamelijk geintroduceerd, op den duur heeft elke aflevering een eigen thema. Denk aan Hans & Grietje, Sneeuwwitje en de 7 dwergen etc.  Elke aflevering gaat verder waar de vorige aflevering gestopt is. Je ziet altijd de rivaliteit tussen de biologische moeder van Henry en zijn adoptiemoeder, en de problemen die onderling afspelen. Je wordt meegetrokken in Henry’s zoektocht naar de waarheid over het sprookjesboek dat hij heeft liggen!

Once Upon A Time is een heerlijke serie

Ondertussen telt deze serie 2 seizoenen. Het tweede seizoen is pas net van start gegaan. Heb je trouwens al eens naar de indrukwekkende cast gekeken? Emma Swan ken je mogelijk al van de serie House, Ginnifer Goodwin ken je mogelijk van de film “He’s not that into you” en natuurlijk spelen er ook andere goede acteurs in!

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.