TV-series

Serie: Nashville

Nashville

Serieverslaafd is misschien wel mijn tweede naam. Ik kijk talloze series tegelijkertijd en ben meestal goed verslaafd aan een aantal series. Op dit moment heb ik een obsessie met de serie Nashville. Nashville gaat over de countrymuziekindustrie, is een dramaserie, en is onwijs verslavend.

Waar gaat Nashville over?

Rayna James is een countrylegende en heeft een carrière die de meeste artiesten zouden benijden. Maar toch. De laatste tijd begint haar populariteit te tanen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière.
Haar platenmaatschappij komt met een idee om haar populariteit weer op te krikken. Ze organiseren een concerttournee, waarbij ze het podium moet delen met de jonge en sexy belofte Juliette Barnes. Maar de sluwe Juliette wilt natuurlijk alle aandacht naar haar toe trekken. Rayna heeft dan ook weinig zin om met deze respectloze, ongetalenteerde en kleine feeks samen een podium te delen, waardoor er een ware populariteitsstrijd ontstaat. Maar misschien heeft Rayna een geheime troef in handen, wanneer de nog onbekende songschrijfster Scarlett O’Connor haar helpt om haar carrière nieuw leven in te blazen.

In totaal zijn er vier seizoenen verschenen van de serie Nashville en ik moet je eerlijk bekennen dat ik continu aan het bingewatchen ben. Ik heb altijd gedacht dat Nashville een heel duffe serie was die over countrymuziek ging, maar het is veel leuker dan ik had verwacht. De serie gaat inderdaad alleen maar over countrymuziek, maar de serie zit boordevol drama. De verhaallijnen lopen door elkaar heen en zijn heel spannend. Mijn favoriete verhaallijn? Die van Juliette Barnes en Rayna James. En die van Rayna James en Deacon Claybourne.

Nashville heeft me erg verrast en de muziek vind ik heerlijk. Ik wou dat countrymuziek hier meer speelde, want ik begin er steeds meer van te houden. De serie bevat veel drama en de verhaallijnen zitten goed in elkaar. Allemaal pluspunten. Tot op heden kan ik geen minpunten ontdekken. Ik hoop dat er meer seizoenen van deze toffe serie zullen verschijnen, want ik kan geen genoeg krijgen van Nashville!

bol-button

7 Comments

  • Isabelle

    Ik vind dit zo’n heerlijke serie! En hij gaat volgens mij volgende week of de week daarna weer beginnen in Amerika 😀
    Ik ben ook echt een beetje fan van country geworden door al die heerlijke nummers steeds!

  • Elsbeth

    Ik zit ergens in seizoen 3 geloof ik, ik vind het zooooo’n heerlijke soap! Mijn vriend ziet af en toe ook een stukje en dan praat ik hem even bij en dan moet hij altijd keihard lachen omdat het zo’n soap is (nee die ene heeft nu met die andere, die is neergeschoten, die bleek een kind te hebben en die andere was zwanger maar toch weer niet).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *