TV-series

Serie: Marvel’s Jessica Jones

Jessica-Jones-1-1200x674

Yes, eindelijk een nieuwe Netflix original serie in samenwerking met Marvel! Al eerder werkten Netflix en Marvel samen en creerden de serie Daredevil. Nu is het tijd voor de serie Jessica Jones. De rol van Jessica Jones wordt vertolkt door Krysten Ridder, je kent haar misschien wel van Confessions of a Shopaholic, 27 Dresses en Breaking Bad.

Waar gaat de serie over?
Jessica is een voormalige superheld die haar leven om heeft gegooid en een privé detective is geworden. Zij wordt geplaagd door een traumatische gebeurtenis die in de pilot aflevering nog niet helemaal duidelijk wordt. Jessica drinkt teveel en heeft een bad attitude, maar ondanks dat is ze wel goed in haar werk. Wanneer de ouders van de vermiste studente Hope bij Jessica aankloppen voor hulp, wordt zij geconfronteerd met haar verleden.
Bron: becoolsodapop.nl

Er zijn in totaal 13 afleveringen verschenen van Jessica Jones, deze zijn – net zoals bij veel series die op Netflix verschijnen – allemaal tegelijkertijd uitgekomen. Ideaal: op die manier kun je lekker bingewatchen! Vanaf aflevering 1 word je direct in de serie gezogen door de spanning die heel duidelijk aanwezig is. Ik kon me erg goed vinden in Jessica Jones, ze is zo’n badass chick!

Met Jessica Jones ben je gegarandeerd van een hele dag bingewatchen. Heerlijk vind ik het, om naar deze geweldige serie te kijken. Spannend, een badass hoofdpersonage én een goed verhaal. Ik houd er van!

Op het internet staan allemaal veelbelovende trailers waardoor ik extra benieuwd naar de serie ben. De serie is internationaal verschenen op 20 november en op IMDb heeft de serie maarliefst een 8,3 gescoord! Dat moet veelbelovend zijn.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.